Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Ο Γεώργιος Τ Καράμπελλας παρουσιάζει το «The Travel Manifesto»

Στον ιδιαίτερο χώρο της βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Σπύρου Λοβέρδου, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, ο Γεώργιος Τ Καράμπελλας, ένας traveller par excellence με βάση του τα τελευταία 5 χρόνια το Λονδίνο, «μεταφέρει» για μερικά 24ωρα την έδρα του στην Αθήνα και παρουσιάζει αποκλειστικά για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό το πρώτο τεύχος του «The Travel Manifesto», μιας καινούριας έκδοσης για το joie de travelling.

Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Μαρίνα Κουταρέλλη, Εφη Σίψα, Γιώργος Τ Καράμπελλας

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι μέσω μιας παρουσίασης με έντονο θεατρικό χαρακτήρα και ενός video art που δημιουργήθηκε ειδικά για την εκδήλωση, καλούνταν να ταξιδέψουν στον κόσμο του ιδιαίτερου δημιουργού.

dfgihj6221
Αποψη του χώρου

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ειδικά cocktail για τη βραδιά από το Drambuie, όπως το Drambuie Collins με μέντα και το Drambuie Fresco με pink grapefruit soda, καθώς και ξεχωριστές γλυκές δημιουργίες από το Στέλιο Παρλιάρο.

dfgihj5828
Drambuie

Στο «The Travel Manifesto», ο Γεώργιος Τ Καράμπελλας, γνωστός concept maker, μοιράζεται τη χαρά του ταξιδιού, βουτώντας στο lifestyle του εκάστοτε προορισμού, δίνοντας παράλληλα, μια καλή γεύση από deco, μόδα, φαγητό, τέχνη, street life, τοποθεσίες, ανθρώπους.

dfgihj5876
Δημιουργίες Στελιου Παρλιάρου

Σε αυτό το πρώτο τεύχος το παρών δίνουν και άλλοι ενθουσιώδεις «εξερευνητές» όπως ο Στέλιος Παρλιάρος, η Δάφνη Ζουμπουλάκη, η Άδα Σταματάτου, ο Νίκος Κοντόπουλος και η διεθνούς φήμης Δανέζα φωτογράφος interiors Birgitta Wolfgang.

dfgihj6205
Άδα Σταματάτου, Γιώργος Τ Καράμπελλας, Στέλιος Παρλιάρος, Δάφνη Ζουμπουλάκη

Σχετικά με το «The Travel Manifesto»

Το «The Travel Manifesto» θα εκδίδεται και θα κυκλοφορεί στο Λονδίνο και την Ελλάδα αρχικά, σε concept, creative direction και editing από το Γεώργιο Τ Καράμπελλα με ένα ιδιαίτερο art direction που ανατρέπει τους «κανόνες» της τυπογραφίας και των περιοδικών.

localStorage.clear();


Πηγή