Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ο Γιάννης Ζουγανέλης για την αναβολή του γάμου της Ελεονώρας

Ο Γιάννης Ζουγανέλης για την αναβολή του γάμου της Ελεονώρας

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας για τη διασπορά του κορονοϊού, αναβλήθηκε ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη που ήταν να γίνει το δεύτερο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε το πρωί της Δευτέρας, στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την αναβολή του γάμου της κόρης του.

«Ναι, αναβλήθηκε γιατί δεν μπορείς να κάνεις τώρα με 9 άτομα γάμο. Θα το κάνουμε όπως μας συνιστούν οι παραδόσεις μας. Θα το κάνουμε με πολλή άπλα» τόνισε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:.

«Οι προσκλήσεις που είχαν σταλεί, βέβαια, αναιρέθηκαν. Εάν στην ίδια ημερομηνία θα γίνει πολιτικός γάμος, αυτό είναι απόφαση του ζευγαριού εάν το επιλέξουν και φυσικά θα το κάνουν. Πάντως εγώ πιστεύω στον θρησκευτικό γάμο».

Για να συμπληρώσει: «Είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια του σεβασμού (σ.σ. προς τα μέτρα για τον κορονοϊό) ακόμα και προς τους προσκεκλημένους γιατί δεν θα ερχόντουσαν και αυτοί. Θα το κάνουμε όπως πρέπει αλλά δεν ξέρω πότε».

Όσο για το αν συζήτησαν με την κόρη τους για την αναβολή, ο καλλιτέχνης απάντησε: «Και βέβαια το συζητήσαμε, είμαστε οικογένεια».


Πηγή