Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ νιώθει οργή για τα όσα είπε ο Λιάνης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, να ζητήσει συγγνώμη»

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνου ο οποίος σε συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, λέγοντας ότι υπήρξαν για λίγο ζευγάρι με τρόπο και περιγραφές που δεν αρμόζουν ούτε στον ίδιο, ούτε στη μνήμη της μεγάλης σταρ.

Στις δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη, που ξεσήκωσαν σάλο αντιδράσεων αντέδρασε και ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη Γιάννης Παπαμιχαήλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπως έγινε γνωστό την Παρασκευή σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του Γιώργου Λιάνη για την περιγραφή των ιδιαίτερη στιγμών του με την μητέρα του, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο δικηγόρος του Γιάννη Παπαμιχαήλ μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ο εντολέας του θέλει να κινηθεί νομικά. Ο ίδιος τόνισε στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha πως μόνο στην περίπτωση που ο Γιώργος Λιάνης ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτά που είπε, δεν θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα.

Δημητρακόπουλος, δικηγόρος Γιάννη Παπαμιχαήλ: Να ζητήσει συγγνώμη ο Λιάνης για όσα είπε για την Βουγιουκλάκη

«Οτιδήποτε έχει σχέση με τη γενετήσια ζωή είναι αυστηρά προσωπικό δεδομένο. Ακόμη κι αν ζει κάποιος, αποφεύγουμε να αναφερόμαστε σε τέτοιου είδους ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είναι μεν στη ζωή όμως ο νόμος προστατεύει και τα δικαιώματα των νεκρών», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάνης, ειδικά από τη στιγμή που είναι άνθρωπος των γραμμάτων» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνέχισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ένιωσε σοκ όταν άκουσε τον Λιάνη να αναφέρεται σε θέματα που έχουν να κάνει με τη γενετήσια ζωή της μητέρας του και με μια περιγραφή όχι τόσο κολακευτική γι’ αυτή. Νιώθει οργή και στενοχώρια. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος Λιάνης έχει την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του και να ζητήσει μια συγγνώμη. Αν το κάνει εγώ θα προτείνω να μην υπάρξει συνέχεια».


Πηγή