Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για τον χωρισμό του με τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισαν να χωρίσουν τέσσερα χρόνια μετά το γάμο τους και γνωστοποίησαν το διαζύγιό τους με μια ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σπάει τη σιωπή του και μιλάει στους δημοσιογράφους για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την ανακοίνωση και την προστασία του παιδιού τους.

«Αυτό (σ.σ. η ανακοίνωση) σε σχέση με εμένα και τη Βάσω είναι εντελώς κόντρα σε εμάς. Σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε από κοινού ότι θα είναι καλό να το εκθέσουμε με αυτό τον τρόπο για να μπορέσουμε έτσι να προστατεύσουμε και το παιδί και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, κάποιος τσακωμός ή κάτι το εξεζητημένο που έχει συμβεί. Θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω για να μπορέσουμε να έχουμε την ηρεμία που είχαμε και πριν, όταν δεν προκαλούσαμε.

Σε αυτή την κατάσταση επείγει να υπάρχει μια ηρεμία και δεν είναι η δικιά μου η ηρεμία γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς δεν είμαι ήρεμος λόγω 15 εκατομμυρίων δουλειών που κάνω. Η ηρεμία είναι για το παιδί. Για μένα είναι ύψιστο.

Υπήρχαν αναγκαστικά δύο επιλογές: ή θα κάναμε την ανακοίνωση ή θα ήταν κρυφό και θα αφήναμε μια παραφιλολογία να πλανάται στον αέρα. Δεν υπήρχε κανένα νόημα μα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί ούτε μας αρέσει να κρυβόμαστε, ούτε να εκτιθέμεθα. Πρέπει να μάθεις να ζεις και στις χαρές και στις λύπες» είπε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

localStorage.clear();


Πηγή