Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Ο γιος του Λίαμ Νίσον άλλαξε το διάσημο επώνυμό του και πήρε της μητέρας του

Ο γιος του Λίαμ Νίσον, Μάικλ, αποφάσισε να απαρνηθεί το επώνυμο του διάσημου πατέρα του, ο οποίος συγκαταλέγεται στους πιο πετυχημένους σταρ του Χόλιγουντ.

Ο 23χρονος θέλει με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την μητέρα του, την οποία έχασε όταν ήταν 13 ετών.

Όπως αποκάλυψε η γιαγιά του 22χρονου σήμερα νεαρού, η διάσημη Βανέσα Ρεντγκρέιβ, ο εγγονός της αποφάσισε να αλλάξει το επώνυμό του σε εκείνο της μητέρας του, της αδικοχαμένης Νατάσα Ρίτσαρντσον, η οποία σκοτώθηκε το 2009 σε δυστύχημα ενώ έκανε σκι.

«Δεν πήρε αυτήν την απόφαση για να αποφύγει τη σκιά της φήμης του πατέρα του, που είναι τεράστια. Ήθελε να κρατήσει κοντά του τη μητέρα του, γιατί υπήρξε μια υπέροχη μητέρα αλλά και μια αξιοσημείωτη ηθοποιός» είπε σε συνέντευξή της η 81χρονη Ρεντγκρέιβ.

Ο 66χρονος ηθοποιός δεν ξεπέρασε ποτέ την απώλεια της αγαπημένης του σε ηλικία 46 ετών. Έπαθε κατάθλιψη και όπως ο ίδιος δήλωσε, ο θάνατός της τον ισοπέδωσε συναισθηματικά. Σε κάποια από τις εξομολογήσεις του, μάλιστα, είχε ομολογήσει ότι γύριζε συνεχώς περιπέτειες για να ξεχνιέται.

«Λένε ότι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάσεις κάποιον που αγαπάς. Κάποιον που μεγάλωσες μαζί του και τον είδες να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Κάποιον που σου έδειξε πώς να αγαπάς. Είναι το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε κανέναν. Η σύζυγός μου πέθανε απροσδόκητα. Μου έφερε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα για μένα. Αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν σύζυγός μου, με έμαθαν πώς να αγαπάω άνευ όρων», ανέφερε σε ένα παλαιότερο ποστ του επτά χρόνια μετά το θάνατό της.

localStorage.clear();


Πηγή