Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τα υπονοούμενα του Γιώργου Αγγελόπουλου για την ερωτική του ζωή

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάζει το νέο Survivor

Στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος το πρωί της Κυριακής στο OPEN. Ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του νέου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα… το χαμόγελο του τα είπε όλα!

Σε αντίθεση με όσα είχαν ακουστεί τους προηγούμενους μήνες, νέο «Surviror» όχι μόνο θα γίνει μα θα διαφέρει από ό,τι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Όπως είπε ο τηλεοπτικός Ντάνος, νικητής του πρώτου -και πιο επιτυχημένου- «Survivor» του ΣΚΑΪ, επίσημα δεν έχει δεχτεί πρόταση, αφήνοντας να εννοηθεί πως ανεπίσημα έχει ήδη κάνει συζητήσεις για τη θέση του Τανιμανίδη.

«Έχεις δεχτεί πρόταση;», τον ρώτησε ευθέως η Σίσσυ Χρηστίδου με τον ίδιο να απαντά «Επίσημα όχι»! «Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Βασάλος, αλλά ούτε και γω με το ‘All Star Survivor’. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Τουλάχιστον σε μένα δεν έχει γίνει γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί 100% το Survivor και ποιες είναι οι προθέσεις τους γενικά», σχολίασε ο ίδιος.

Το τοπίο, ωστόσο, ξεδιάλυνε ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας ο οποίος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Πριν από δύο ημέρες έμαθα από την Acun Media ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα και του είπαν το εξής: ‘Μην υπογράψεις κάπου αλλού, θα γίνει το Survivor και θα το κάνεις εσύ’».

Όσο για την αντίδραση του Ντάνου; «Εγώ να σας αφήσω… ο Γρηγόρης γνωρίζει τα πάντα οπότε καλή συνέχεια».

Κάπως έτσι, όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα «ανοίξει» τη νέα εποχή του «Survivor».


Πηγή