Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραδίδει μαθήματα «γλώσσας» - Πώς πρέπει να λέμε τη λέξη «σεξ»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραδίδει μαθήματα «γλώσσας» – Πώς πρέπει να λέμε τη λέξη «σεξ»

«Στο Δήμο Ηλιούπολης που είμαι δημοτικός σύμβουλος λέω στους πολίτες να προσέχουν, να μη ζητάνε μόνο. Έχω πάρει πολλή αγάπη από την αδερφούλα μου, την Αγγελική που είχε σύνδρομο down. “Έφυγε” πριν δύο χρόνια» ανέφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην αρχή της συνέντευξης που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τρίτης.

Τι είναι αυτό που ενοχλεί ιδιαίτερα τον Γιώργο Γιαννόπουλο; «Με ενοχλεί όταν ξεπαρκάρω και μου κολλάνε από πίσω. Ας είμαστε ευγενείς. Ο ελληνικός λαός δεν είναι ευγενικός, μας έχουν επηρεάσει τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Χάρηκα που ο Πρωθυπουργός είπε ότι υπάρχουν ψεκασμένοι, για τον κορονοϊό. Τώρα που δεν δουλεύω περπατάω πολύ. Στους ανθρώπους που βλέπω χωρίς μάσκα κάνω παρατήρηση» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Γιαννόπουλος παρέδωσε μαθήματα ελληνικής γλώσσας και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις λέξεις που χρειάζονται «μπιπ».

«Οι λέξεις που χρειάζονται μπιπ να μη λέγονται μόνο τα μεσάνυχτα. Να μην είμαστε κουτοπόνηροι. Λέμε τη λέξη σεξ που είναι αμερικάνικη και την περνάμε. Αν πούμε τη λέξη “γαμ…” απαγορεύεται. Είναι ντροπή αυτό για την ελληνική γλώσσα, για την ιστορία αυτής της χώρας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Επίσης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην σχέση του με τα χρήματα. «Τα χρήματα τα “διαλύω” όπως το φρέσκο χρήμα έτσι τρώω και το χρήμα. Το χρήμα το έχουμε για να το χαλάμε. Αυτή είναι η διάθεση του χρήματος. Εντάξει, μια μικρή καβατζούλα… Τι να το κάνεις; Θα το πάρεις μαζί σου;» ανέφερε ο ηθοποιός.


Πηγή