Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ο Γιώργος Καραμίχος εξηγεί γιατί δεν του αρέσει το αμερικανικό lifestyle 

Ο Γιώργος Καραμίχος εξηγεί γιατί δεν του αρέσει το αμερικανικό lifestyle 

Ο Γιώργος Καραμίχος επέστρεψε μετά από μικρά απουσία στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από την σειρά του Ant1 «Ήλιος».

Το πρωί της Δευτέρας, ο ηθοποιός, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα ενώ αναφέρθηκε και στο αμερικανικό lifestyle το οποίο δεν του αρέσει καθόλου.

«Για την Αμερική έφυγα πρώτη φορά το 2012 με την υποτροφία για τη σχολή και μετά από έξι μήνες μου έκαναν εκεί την πρόταση να διδάξω. Ήρθα εδώ, μέχρι να ετοιμαστεί η visa μου και ξαναπήγα. Ουσιαστικά κλείνω τώρα 8 χρόνια» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια πως οι συνθήκες για έναν ηθοποιό είναι πολύ διαφορετικές στην Αμερική γιατί είναι πολύ διαφορετικό το σύστημα. Πρέπει να είσαι ασφαλισμένος από την ώρα που φεύγεις από το σπίτι σου, μέχρι το γύρισμα σε πηγαίνει οδηγός, έχεις το δικό σου τρέιλερ, πρέπει να έχεις χώρο που ξεκουράζεσαι. Είναι άλλου είδους τα συμβόλαια εκεί».

Τέλος, ο Γιώργος Καραμίχος είπε: «Η τάση μου γενικώς εδώ και καιρό ήταν να γυρίσω την βάση μου στην Ευρώπη. Με ενδιαφέρει περισσότερο να δουλεύω στο Λονδίνο και ακόμη οι αμερικάνικες δουλειές που έχω κάνει, γυρίζονται οι περισσότερες στην. Μου έλειψε πάρα πολύ αλλά την επισκέπτομαι πάρα πολύ συχνά την Ελλάδα. Τον μισό χρόνο δηλαδή, ούτως ή άλλως, τον περνούσα εδώ. Δεν μου αρέσει το αμερικάνικο lifestyle. Δηλαδή δεν μου πάει πολύ. Το φαγητό δεν μου πάει πολύ και γκρινιάζω συνεχώς στους φίλους μου εκεί. Για παράδειγμα, με το που πήγα στην Αμερική έκοψα το κρέας γιατί πια δεν το αναγνώριζα».


Πηγή