Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Ο Γιώργος Κατσινόπουλος έβαλε όρο στον Γιώργο Μαυρίδη προκειμένου να γίνουν κουμπάροι

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος έβαλε όρο στον Γιώργο Μαυρίδη προκειμένου να γίνουν κουμπάροι

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος και ο Γιώργος Μαυρίδης είναι δυο πολύ καλοί φίλοι και αυτή η φιλία θα «σφραγιστεί» και στα σκαλιά της εκκλησίας αφού θα γίνουν κουμπάροι.

Ο πρώην παίκτης του Nomads και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu θα παντρέψει τον Γιώργο Μαυρίδη με την αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, αφού ο Γιώργος Κατσινόπουλος έθεσε έναν όρο στον Γιώργο Μαυρίδη προκειμένου να πει το «ναι» στην κουμπαριά.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον Σάκη Ρουβά, τον Γιώργο Μαυρίδη και τη νέα εκπομπή «Into the Skin».

«Ο κόσμος έμαθε τον Γιώργο Κατσινόπουλο και το Brazilian Ζίου Ζίτσου μέσω του Nomads. Πήγαινα για διαλέξεις σε σχολεία και με ήξεραν από το Nomads, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ο Σάκης Ρουβάς προπονείται μαζί μου, είναι πολύ ανταγωνιστικός, μόλις μπαίνει μέσα γίνεται αγρίμι.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έστησε όλη τη νέα εκπομπή, το Into the Skin. Είναι από κάμεραμαν μέχρι διευθυντής φωτογραφίας. Του είπα ότι “αν θες να σε παντρέψω, πρέπει να με χώσεις στη νέα σου εκπομπή”», είπε ο Γιώργος Κατσινόπουλος.


Πηγή