Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ο Γιώργος Λιάγκας για τους ινφλουένσερς: «Είναι παιδιά που δεν έχουν παιδεία»- Έξαλλη η Super Κική | ΖΩΗ

Eνας πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ των ινφλουένσερς στα social media με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει θέση και την Super Κική να γίνεται έξαλλη.

Oλα ξεκίνησαν μετά το σάλο που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη και με το #cancel_kopsialis να βρίσκεται στα trends του Twitter. Ο γνωστός influencer ξέσπασε απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν και τον συνδέουν με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη και την υποστήριξή του στον Δημήτρη Φιντιρίκο, το όνομα του οποίου επίσης ενεπλάκη στην υπόθεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως μετά την απάντηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη το twitter πήρε φωτιά, με τους χρήστες να βρίσκονται σε δύο στρατόπεδα. Το #Cancel_Kopsialis και το #Με τον Ηλία Γκιώνη, του ακτιβιστή που έφερε στο φως την υπόθεση στη Θεσσαλονίκη ήταν τα δύο hashtags με τα οποία οι followers σχολίαζαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Η Δήμητρα Aλεξανδράκη αλλά και η super Κική είναι φίλοι με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και τον υποστήριξαν. Η τελευταία μάλιστα προσπάθησε να κάνει live βίντεο Ηλία Γκιώνη ο οποίος ωστόσο δεν αποδέχτηκε την πρόσκλησή της στο instagram. Tότε η super Κική του επιτέθηκε και το Τwitter εμφάνισε το hashtag #Cancel_Superkiki.

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Το Πρωινό σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις.

«Ο Κοψιάλης μίλησε και ξεκαθάρισε για τα likes, ζητώντας συγγνώμη. Σε αυτό που εστίασε ήταν ότι του γράφανε για το παιδί και τη γυναίκα του κατάρες. Η Αλεξανδράκη θέλησε να τον στηρίξει μετά, τώρα αυτό που βλέπουμε από τη Super Κική να μιλά έτσι προφανώς καταλαβαίνουμε όλοι για ποιον… Είναι σαν να το συνεχίζει όλο αυτό» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τον λόγο και να λέει: 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι η εκδίκηση του όπλου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία. Δεν στοχοποιώ κάποιον. Κάνω γενική τοποθέτηση. Δεν έχουν καμία παιδεία, απέκτησαν followers, δίνανε δώρα και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται οι ίδιοι και βρίζουν τους followers που αυτοί παρακαλούσαν τόσο καιρό. Βλέπετε πώς πρέπει να κρατάμε πισινές και πώς γυρίζει boomerang η όλη προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Και βλέπετε πώς αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να δείξουν στη ζωή τους, τους βάζουν εκπομπές και σόου και τους δίνουν χρήματα;»  

 «Εγώ με τη γενίκευση διαφωνώ» πρόσθεσε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά. 

Έξαλλη η super Κική με τον Γιώργο Λιάγκα:

H super Κική πέρασε στην αντεπίθεση και με δύο Instastories ανέφερε: «Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο. Ο Λιάγκας που τραβάνε μα@@@@ες στις πλάτες κοριτσιών και γελάει. Αλλά όσοι έχουν χεσμένη φωλιά συμφωνούν με το απλυταριό. Πως γίνεται ένας ακτιβιστής να ζητά στήριξη από έναν σεξιστή; Το είδαμε και αυτό Λιάγκας – Γκιώνης bff».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή