Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ο Γιώργος Χρανιώτης πήρε μεγάλη δύναμη από τον πυρρίχιο του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο Γιώργος Χρανιώτης πήρε μεγάλη δύναμη από τον πυρρίχιο του Θανάση Ευθυμιάδη

Πριν μερικές μέρες, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αγνοώντας τη βροχή, βγήκε ξυπόλητος στην αυλή του και χόρεψε πυρρίχιο. Το βίντεο αυτό, το «ανέβασε» ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και δέχθηκε «βροχή» σχολίων.

Ο φίλος του, Γιώργος Χρανιώτης, το πρωί της Τετάρτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πατρότητα αλλά και στη δύναμη που πήρε από τον χορό του Θανάση Ευθυμιάδη.

«Θέλω να υπάρχει πολύ ήσυχη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και βάζω μουσικές. Το βράδυ δεν θέλω να υπάρχουν φώτα ούτε ο μικρός θέλει, οπότε κατά τις 10 βάζω ένα φακό στο κεφάλι αν θέλω να φάω ή να κάνω διάταση ή να διαβάσω κάτι. Η γυναίκα μου με βρίσκει σέξυ, μπορεί να έχει φετίχ με ανθρακωρύχους. Το μόνο που δεν κάνω είναι να θηλάσω, παρόλα αυτά νομίζω ότι ζηλεύω εσάς τις γυναίκες που έχετε κι αυτό και με τη γέννα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

Μιλώντας για τη σχέση του με τη φύση και τον Θανάση Ευθυμιάδη ανέφερε: «Μιλούσα με τον Θανάση Ευθυμιάδη κι αυτός είναι. Αυτό που έδειξε αυτό είναι. Κι εμένα προσωπικά που τον ήξερα τόσα χρόνια και δεν ήξερα αυτήν την πτυχή του και χαίρομαι πάρα πολύ που μου την έδειξε. Μακάρι να ήμουν δίπλα του να χορέψω με πολύ άτσαλο τρόπο γιατί δεν ξέρω να χορεύω πυρρίχιο αλλά θα έμπαινα μέσα στη βροχή να χορέψω. Με αυτό που έκανε μου έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“And the ones who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.” -Nietzsche Πυρριχιος στη βροχή. Μόνος μου. Μέχρι να ξανάεπιτραπεί να σφιξω τα χέρια των συνχορευτων μου στον σύλλογο Ποντίων Σουρμενων! @giorgos.sarafidis 🙏👍😍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις




Πηγή