Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Ο Γκάι Φιέρι μαγειρεύει για τους πυροσβέστες που «παλεύουν» με τις φλόγες στην Καλιφόρνια

Ο Γκάι Φιέρι μαγειρεύει για τους πυροσβέστες που «παλεύουν» με τις φλόγες στην Καλιφόρνια

Οι πυροσβέστες που δίνουν μάχη για την κατάσβεση της τεράστιας πυρκαγιάς «Κινκέιντ» που κατακαίει την κομητεία Σονόμα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχουν μαζί τους συμπαραστάτες.

Ο σεφ των διάσημων Γκάι Φιέρι και συνάδελφοί του, ο Τάιλερ Φλόρενς και ο Κρις Κοζεντίνο μαζί με εκατοντάδες άλλους εθελοντές, της οργάνωσης World Central Kitchen συνεργάστηκαν για να προμηθεύσουν με φαγητό, τούς πρώτους πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή όπου μαίνονται οι σφοδρές δασικές πυρκαγιές, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ.

«Τεράστιο ευχαριστώ στον Γκάι Φιέρι και την ομάδα του για την παροχή γευμάτων στους πυροσβέστες στην Πυροσβεστική Διεύθυνση της Κομητείας Σονόμα” έγραψε σε ανάρτηση ο επιβλέπων της κομητείας, Τζέιμς Γκορ στο Facebook μαζί με φωτογραφία του ροκ σταρ σεφ με μερικούς από τους πυροσβέστες.

Η οργάνωση World Central Kitchen εκτός από την εξασφάλιση γευμάτων για τους πυροσβέστες προσφέρει τρόφιμα σε κατοίκους που έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

Πολλές διάσημες προσωπικότητες έχουν επίσης κινητοποιηθεί για να βοηθήσουν πληγέντες από τις πυρκαγιές. Ο παλαιστής και ηθοποιός, Τζον Σίνα διέθεσε 500.000 δολάρια στους πυροσβέστες της πολιτείας της Καλιφόρνια.




Πηγή