Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο Γουίλιαμ αποκάλυψε τι πραγματικά κάνουν όταν μαζεύονται όλοι στο σπίτι της βασίλισσας τα Χριστούγεννα | ΖΩΗ

Για τις αγαπημένες του συνήθειες την περίοδο των Χριστουγέννων μίλησε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, αποκαλύπτοντας πως «λατρεύει να παίζει Monopoly» με την σύζυγό του Κέιτ τις ημέρες αυτές.

Ο δούκας του Κέιμπριτζ έδωσε μια συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό του Royal Marsden London από το σπίτι του, το παλάτι του Κένσινγκτον και αποκάλυψε πράγμα που δεν ήταν γνωστά για τον ίδιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε, στην οικογένειά του αρέσει να παίζουν μαζί Monopoly και Risk και πως του αρέσει το πατινάζ, παρόλο που δεν είναι καλός σε αυτό. «Νομίζω ότι γενικά για μένα, το να συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια την περίοδο των Χριστουγέννων, είναι πάντα υπέροχο, επειδή μπορούμε να κάνουμε όσα δεν προλαβαίνουμε το υπόλοιπο διάστημα» εξήγησε. «Είναι λίγες οι στιγμές που καταφέρνουμε να μαζευτούμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Και όταν βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν με τα παιδιά των ξαδερφών μου και να περνούν υπέροχα, είναι πολύ ιδιαίτερο. Οπότε, αυτό είναι κάτι που περιμένω. Και επίσης τα Χριστούγεννα έχουν αλλάξει πολύ από τότε που αποκτήσαμε παιδιά. Ξαφνικά υπάρχει φασαρία και ενθουσιασμός. Τώρα λοιπόν, απολαμβάνω τη νέα εκδοχή των Χριστουγέννων στη ζωή μου».

Monopoly για όλη την οικογένεια – Η λαχτάρα για μία Lamborghini

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε επίσης διασκεδαστικές πτυχές των βασιλικών Χριστουγέννων, λέγοντας πως τους αρέσει να παίζουν οικογενειακά επιτραπέζια παιχνίδια. «Παίζουμε επιτραπέζια με τα παιδιά. Μας αρέσει να παίζουμε Monopoly, αλλά κάποιοι στενοχωριούνται όταν χάνουν». Ο δούκας του Κέιμπριτζ αποκάλυψε επίσης πως η αγαπημένη του ταινία είναι το Elf, με τον Γουίλ Φέρελ, την οποία παρακολουθεί κάθε χρόνο.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την οικογένειά του
Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την οικογένειά του

Στην συνέντευξη, ο πρίγκιπας απάντησε πρώτα σε ερωτήσεις του σταθμού και μετά σε ερωτήσεις παιδιών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Ερωτηθείς εάν έχει Lamborghini, είπε ότι δεν έχει. «Φιόνα, μακάρι να είχα. Θα ήθελα πολύ να είχα μία Lamborghini.Μια μεγάλη, λαμπερή κίτρινη Lamborghini. Αλλά όχι, δυστυχώς δεν έχω. Θα πρέπει να μαζέψω χρήματα για να πάρω μία όταν μεγαλώσω».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πατινάζ (αν και δεν είναι καθόλου καλός) και πολύ φαγητό

Αποκάλυψε επίσης πως μία από τις αγαπημένες του συνήθειες την περίοδο των Χριστουγέννων είναι να κάνει πατινάζ. «Μου αρέσει το πατινάζ στον πάγο. Δεν είμαι πολύ καλός. Βάζω στοίχημα ότι είσαι καλύτερη από μένα» απάντησε στην κοπέλα που του έθεσε το ερώτημα. «Δεν μπορώ να σταθώ όρθιος. Μοιάζω με ελάφι στον πάγο. Πραγματικά δεν είναι και πολύ όμορφο θέαμα. Αλλά μου αρέσει να κάνω πατινάζ».

Όπως και πολλοί άλλοι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε επίσης πως το φαγητό είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. «Το φαγητό είναι πολύ σημαντικό για μένα τα Χριστούγεννα, συνηθίζω να τρώω πολύ. Πάντα μένει λίγος χώρος στο στομάχι μου για λίγη περισσότερη γαλοπούλα ή λουκάνικο ή λίγο κρασί» είπε.

Όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, λατρεύει να βλέπει τα παιδιά του να παίζουν με τα ξαδέρφια τους
Όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, λατρεύει να βλέπει τα παιδιά του να παίζουν με τα ξαδέρφια τους

Πρόσθεσε πως λατρεύει τα λαχανάκια Βρυξελλών και πως λέει στα παιδιά ότι είναι σημαντικό να τρώνε τα λαχανικά τους. Επίσης, εκμυστηρεύτηκε σε ένα από τα παιδιά πως δεν έχει προλάβει να σκεφτεί τι θέλει για τα Χριστούγεννα φέτος, καθώς έχει επικεντρωθεί στα δώρα που θέλουν τα παιδιά του. «Αν πρέπει να διαλέξω κάτι αυτή τη στιγμή, θα έλεγα να κέρδιζε η αγαπημένη μου ομάδα, η οποία είναι η Aston Villa, τον επόμενο αγώνα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή