Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου νιώθει κατατρεγμένος κι έχει εμμονές»

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου νιώθει κατατρεγμένος κι έχει εμμονές»

Νέα ενότητα εγκαινιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha. Η ενότητα ονομάζεται «Τα σπας» και ο πρώτος καλεσμένος της Φωτεινής Πετρόγιαννη ήταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις. Σε περίπτωση που δεν ήθελε να απαντήσει σε κάποια ερώτηση, θα έσπαγε ένα αντικείμενο δικό του.

Ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε σε ερωτήσεις για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το πότε πρέπει να σταματά κάποιος να δουλεύει στην τηλεόραση αλλά και την Έλενα Ακρίτα και τον Μάρκο Σεφερλή.

Πότε πρέπει να αποσύρονται από την τηλεόραση οι παρουσιαστές; «Το ‘χω ξαναπεί σε διάφορες όμορφες κακιούλες που μου έγραφαν στο Instagram γιατί δε φεύγεις πια από την τηλεόραση και δεν θέλουμε να σε βλέπουμε. Και εξηγώ ότι φεύγεις όταν πάρεις σύνταξη, όπως όλοι οι εργαζόμενοι μια δουλειά κάνουμε. Είναι σαν να σου λέω ποιος μπακάλης δεν πρέπει να έχει μπακάλικο. Κανένας δεν πρέπει να φύγει αν δεν έχει έρθει η ώρα του. Είναι βέβαια μερικοί που θα έπρεπε να βγουν στην σύνταξη εδώ και 15-20 χρόνια».

Αναφερόμενος στις σχέσεις του με Γρηγόρη Αρναούτογλου, είπε: «Συνήθως αποκαθιστώ τις σχέσεις μου, τουλάχιστον εγώ δεν έχω πρόβλημα να σηκώσω το τηλέφωνο και να πάρω όταν νιώθω ότι έχει υπάρξει παρεξήγηση. Την ώρα που ερχόμασταν πήρα τηλέφωνο τον Γρηγόρη. Αν πραγματικά νιώθω με έναν άνθρωπο ότι ούτε το επίπεδό μου μου επιτρέπει να τον συμμεριστώ ούτε η παιδεία μου ούτε καν μιλάμε την ίδια γλώσσα για να συζητήσω μαζί του, ε δεν θα μπω στον κόπο».

Έχει μετανιώσει ο Δημήτρης Παπανώτας για κάποιο σχόλιο που έχει κάνει; «Έχω μετανιώσει για σχόλιο που έκανα και δεν υπήρξε οξεία αντίληψη σε μερίδα ακροατών».

Τι θα έλεγε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αν τον είχε μπροστά του; «Αν είχα μπροστά μου τον Γρηγόρη θα του έλεγα να κουλάρει λίγο. Νιώθει κατατρεγμένος κι έχει εμμονές. Νομίζω ότι έπρεπε να το πάρει λίγο πιο χαλαρά».

Ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε την άποψη του για τη διένεξη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Μάρκο Σεφερλή. «Η Έλενα έχει αποδείξει στη διάρκεια των δεκαετιών ότι δικαιούται να έχει άποψη μας αρέσει δεν μ’ αρέσει σε όσα διατυπώνει. Μπορεί να τον αδίκησε τον Μάρκο. Κι ο Μάρκος θα έπρεπε να κουλάρει και το παίρνει κατάκαρδα. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, είναι κι άνθρωποι που δεν τους αρέσουμε» ανέφερε ο δημοσιογράφος.


Πηγή