Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Ο Δημήτρης Πυργίδης του «Big Brother» είχε δεσμό με την Μαρία Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Πυργίδης του «Big Brother» είχε δεσμό με την Μαρία Αλεξάνδρου

Η Μαρία Αλεξάνδρου εξομολογήθηκε πως διατηρούσε δεσμό πριν από περίπου ένα χρόνο με τον παίκτη του «Big Brother», Δημήτρη Πυργίδη.

Η show woman παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και ανάφερε μεταξύ άλλων ότι πέρασε δοκιμαστικό για το reality του ΣΚΑΪ αλλά δέχθηκε bullying.

Η Μαρία Αλεξάνδρου ανέφερε: «Μου έστειλαν μήνυμα από την παραγωγή του Big Brother ότι ήθελαν να περάσω από κάστινγκ. Πήγα κι έδωσα συνέντευξη κι από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι οι άνθρωποι της παραγωγής με τους οποίους μίλησα μου έκανα bullying και με προσέβαλαν. Μου έκαναν προσβλητικές ερωτήσεις, όπως αν έχω κάνει πλαστικές στο στήθος και στα οπίσθιά μου. Ακόμη με ειρωνεύονταν για το ντύσιμό μου ρωτώντας με κι αν κυκλοφορώ έτσι μέσα στο σπίτι. Οι ερωτήσεις που μου έκαναν ταίριαζαν περισσότερο για το GΝΤΜ κι όχι για ένα παιχνίδι που αναδεικνύει περισσότερο την προσωπικότητα του κάθε παίχτη.

Και συνέχισε αναφέροντας ότι είχε σχέση με τον Δημήτρη Πυργίδη: «Με τον Δημήτρη είχαμε σχέση περίπου πριν από έναν χρόνο. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών στην Θεσσαλονίκη. Είναι ένα πολύ χαρούμενο και ευδιάθετο παιδί και πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής! Προέρχεται από μία πολύ καλή οικογένεια κι ακόμη και σήμερα κρατάμε πολύ καλή σχέση οι δυο μας, αλλά και με την μητέρα του που με αγαπά πολύ.»

Ο δεσμός τους της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και προβλέπει ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής του reality του ΣΚΑΪ.


Πηγή