Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Ο δημοσιογράφος που άφησε πίσω του τα πλατό και άνοιξε ψαράδικο

Ο δημοσιογράφος που άφησε πίσω του τα πλατό και άνοιξε ψαράδικο

Ένα οικείο πρόσωπο αντικρίζουν οι φίλοι των αθλητικών που βρίσκονται στα Χανιά Κρήτης και επιθυμούν να αγοράσουν ψάρια. Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Του αθλητικού συντάκτη του Ant1 Κυριάκου Καψή ο οποίος άφησε πίσω του τα φώτα και τα στούντιο και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την ιχθυοκαλλιέργεια.

Ο δημοσιογράφος και άλλοτε αθλητικός συντάκτης του Ant1 μίλησε στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Open και τη Φαίη Μαυραγάνη για την απόφαση του να βρεθεί στην Κρήτη και να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία.

«Παράτησα την Αθήνα και τα κανάλια. Κάνουμε μια ωραία ζωή εδώ» ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Καψής.

«Είχα συγγενείς στην Κρήτη. Ήμουν ανάμεσα σε εξωτερικό και Χανιά. Επέλεξα να έρθω πρώτα στα Χανιά να δω πως είναι. Ερχόμουν βέβαια κάθε χρόνο» εξομολογήθηκε ο Κυριάκος Καψής και πρόσθεσε: «Ήμουν από 18 χρονών στον χώρο. Πλέον, 15 χρόνια μετά είπα πάμε να κάνω κάτι άλλο. Την δουλειά δεν την έχω αφήσει εντελώς. Την κάνω παράλληλα γιατί μου λείπει κιόλας. Αυτή τη στιγμή είμαι και εκπρόσωπος Τύπου των επαγγελματιών Καλαθοσφαιριστών του ΠΣΑΚ».

Ο Κυριάκος Καψής μοιράστηκε με τη Φαίη Μαυραγάνη και τις γνώσεις του γύρω από το «ψάρι». «Το καλύτερο ψάρι για ψησταριά είναι το φαγκρί, η συναγρίδα. Επίσης ο κόσμος προτιμά πολύ την τσιπούρα. Άλλοι πάλι προτιμούν τον γαύρο, την αθερίνα, την σαρδέλα. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει μεγάλη ποικιλία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Καψής.


Πηγή