Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο ενθουσιασμός του γιου της Σίας Κοσιώνη στην παρέλαση: «Μαμά! Ουαου! Μαμά! Ουαου!»

Την παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για την 28η Οκτωβρίου παρακολούθησε μαζί με τον μικρό της γιο η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη.

Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη ανάρτησε και μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram με τον ενθουσιασμό του μικρού: «Μαμά! Ουαου! Μαμά! Ουαου! Ή αλλιως, θαυμάζοντας τα μεγάλα τα παιδια που κάνουν παρέλαση! Χρόνια πολλά σε όλους!», αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μαμά! Ουαου! Μαμά! Ουαου! Ή αλλιως, θαυμάζοντας τα μεγάλα τα παιδια που κάνουν παρέλαση! Χρόνια πολλά σε όλους! #28oct #28october #national #anniversary #greece #parade #athens #kids #schools #syntagma #proud

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε τη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη μαθητική παρέλαση, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Την παρέλαση παρακολούθησαν και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, μεταξύ τους η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Στην παρέλαση συμμετείχαν όλα τα σχολεία της Α’ Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, η ομάδα των Special Olympics, καθώς επίσης και οι πρόσκοποι.

Σημειώνεται, ότι οι μαθητές του δημοτικού που συμμετείχαν σήμερα στην παρέλαση δεν έχουν επιλέγει από κλήρωση, αλλά βάσει καλύτερης επίδοσης.




Πηγή