Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ο Ευθύμης Ζησάκης μιλά για το τροχαίο που τον έκανε να αγαπήσει ξανά τους γονείς του

Ο Ευθύμης Ζησάκης μιλά για το τροχαίο που τον έκανε να αγαπήσει ξανά τους γονείς του

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος γι’ ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στους προσωπικούς του δαίμονες, με τους οποίους παλεύει τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός μιλά για το πρόσφατο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του και πώς αυτό τον έκανε να αγαπήσει ξανά τους γονείς του.

Ο Ζησάκης είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του και καθώς δε φορούσε κράνος, χτύπησε στον αυχένα, ενώ νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο. «Ξύπνησα στο νοσοκομείο, χτύπησα στον αυχένα. Θυμάμαι το συμβάν όχι το μεσοδιάστημα. Το ατύχημα έγινε μεσημεροαπογευμα. Έτυχε εκείνη την ημέρα να μη φοράω κράνος. Ήρθε πολύς κόσμος να με δει, που δεν τον γνωρίζω. Ένιωσα περίεργα. Περίμενε κόσμος με λουλούδια και γλυκά… είναι το λιγότερο συγκινητικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε με μία ιστορία που τον συγκίνησε πραγματικά. «Είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχω ζήσει. Κοιμάμαι, είναι ο πατέρας μου δίπλα μου και ξαφνικά νιώθω κάτι στα πόδια μου. Ήταν ένα κοριτσάκι με σύνδρομο Down ήρθε μέχρι εκεί για να μου χαϊδέψει τα πόδια και να μου αφήσει δώρο μία εικόνα» είπε μεταξύ άλλων για τη συνάντηση.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως το τροχαίο τον έκανε να αναθεωρήσει για τη ζωή, αλλά και να αγαπήσει ξανά τους γονείς του. «Το τροχαίο με έκανε να αναθεωρήσω. Με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει πατέρας, μητέρα… πολλές φορές οι ανάγκες της καθημερινότητας είναι άγριες και σε κάνουν να ξεχνάς τα απλά καθημερινά πράγματα, όπως η ανιδιοτελής αγάπη.  Ίσως λόγω της δουλειάς, λόγω ότι μένω σε άλλο σπίτι, είχα απομακρυνθεί από τον πατέρα μου. Και ίσως να είχα ξεχάσει να του πω πόσο σημαντικός είναι. Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου», είπε.

Για τους δαίμονες του δήλωσε: «Κάποια στιγμή προκύπτει κάτι και πρέπει να επιλέξεις. Εκεί καταλαβαίνεις τι χαρακτήρα έχεις. Όταν δεις ότι δεν έχεις μάθει να παίρνεις επιλογές,  γιατί τα πράγματα μέχρι σήμερα έχουν έρθει σχετικά εύκολα, δεν έχεις μάθει να στερείσαι, τότε έρχεται ένα φοβερό πατατράκ στη ζωή σου. Έγινε κάτι συγκεκριμένο κι έπρεπε να επιλέξω… σαν άνθρωπος δεν είμαι ασυνεπής. Έχω κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με τα χρόνια που είμαι στον χώρο. Εγώ τη δημιούργησα όλη αυτή την κατάσταση στον εαυτό μου. Αλλά εντέλει χαίρομαι που έχω το θάρρος να το πω και να το ομολογήσω. Και με έβγαλε σε καλό. Δεν παίζω με κανέναν».

Όσο για το πώς βγήκε από όλο αυτό, είπε: «Για να εκτιμήσεις πρέπει να φτάσεις στο μηδέν… ο ουσιαστικός δαίμονας ήταν ότι γίνονταν πράγματα χωρίς να έχω κάνει την απαραίτητη δουλειά πίσω. Στα δύσκολα δεν είχα τρόπο να αντιδράσω. Ωραίο το ταλέντο, ωραία η εμφάνιση, η δουλειά είναι το θέμα, όμως».

Για τον Δημήτρη Σταρόβα και τη σχέση τους, είπε: «Μια χαρά. Δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ. Το συζητήσαμε. Είμαι άνθρωπος που σε πιάνω κατευθείαν. Τα είπαμε. Η εμπειρία του YFSF θα μου μείνει αξέχαστη».


Πηγή