Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έγινε 55 ετών -Η ανάρτηση μέσα από το μπάνιο του [βίντεο]

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει γενέθλια, κλείνει τα 55 του χρόνια, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να το πιστέψει.

Με ένα βιντεάκι, μέσα από το μπάνιο του ο Θανάσης Ευθυμιάδης μιλά για τον χρόνο, αλλά και τις δύο πλευρές, τη θηλυκή και την αρσενική, που υπάρχει μέσα στον εγκέφαλό μας.

Με τον δικό του ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο ο Θανάσης Ευθυμιάδης μιλά για τα γενέθλιά του και τον χρόνο που φεύγει. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκλεισε τα 55 του χρόνια και όπως λέει, αν και η ταυτότητά του λέει πως είναι 55 ετών εκείνος, αισθάνεται πως δεν είναι αλήθεια. «Δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει χρόνος. Αυτό που νιώθω και πιστεύω είναι ότι έχω κάνει 55 ταξίδια με όχημα τη γη και γύρω από τον ήλιο…».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βίντεο που ανέβασε για να επικοινωνήσει με τους followers του γράφει ο Θανάσης Ευθυμιάδης «Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου 55! Και μοιράζομαι μαζί σας μία απλή πρακτική που βοηθάει να ισορροπήσουν τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, οι δύο πλευρές μας, οι δύο ποιότητες μας, η Αρσενική και η Θηλυκή. Όλοι μας, άνδρες και γυναίκες, έχουμε μέσα μας και τις δύο πλευρές. Μας μεγαλώνουν όμως (τις περισσότερες φορές) – οικογένεια, σχολείο, κοινωνικά πρότυπα, πατριαρχία- ευνουχίζοντας την μία από τις δύο ποιότητες μας. “Οι άντρες είναι Έτσι.” “Οι γυναίκες είναι Έτσι.”

Με το “Έτσι” τους όμως, χάνουμε την ισορροπία μέσα μας και έξω μας, σε αυτά που δίνουμε και σε αυτά που παίρνουμε στα δικαιώματα και στις υποχρεώσεις μας, στη χαρά και στη λύπη μας. Με απλά βήματα ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν στην καθημερινότητά μας, ότι έχουμε δύο πλευρές και σιγά-σιγά ας γνωρίσουμε την πλευρά που για πολλά χρόνια είχαμε σε αχρηστία. Καλή Κυριακή σε όλους».

Δείτε το βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή