Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξηγεί γιατί κολυμπά γυμνός: «Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εξηγεί γιατί κολυμπά γυμνός: «Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει»

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Θανάσης Ευθυμιάδης «υπέκυψε» στον κόσμο του Instagram, ανοίγοντας και αυτός τον δικό του λογαριασμό. Μάλιστα, αν και νέος στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός ανεβάζοντας φωτογραφίες κυρίως από την καθημερινότητά του.

Άλλωστε, ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η σύζυγός του Άννα Ντιμιτρίεβιτς, τα τελευταία χρόνια έχουν επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Σε μία από τις τελευταίες τους αναρτήσεις, ο γνωστός ηθοποιός ποζάρει σε ένα υπέροχο σκηνικό μέσα στη θάλασσα, εξηγώντας παράλληλα για ποιο λόγο προτιμά να κολυμπά γυμνός.

«Εδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμένες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός. Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων (ανδρών και γυναικών) Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός : “Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει”», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε την επίμαχη φωτογραφία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμενες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός. Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απόγευματινες ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων(ανδρών και γυναικών) Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός : “Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει.”😁 ☀☀☀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις




Πηγή