Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Ο «Κεν» αποκαλύπτει πώς έγινε εκατομμυριούχος στα 21 -Ξόδεψε 150.000 δολάρια μεταμορφώνοντας το σώμα του

Ένα νεαρός αποκάλυψε πώς έγινε εκατομμυριούχος σε ηλικία 21 ετών, αφότου «επένδυσε» 150.000 δολάρια μετατρέποντας τον εαυτό του σε «ανθρώπινη κούκλα Κεν» προκειμένου να προσελκύσει πιο πλούσιους, μεγαλύτερους άνδρες που τον «κακομαθαίνουν» με δώρα σε μετρητά.

Ο Hurricane Garrett, από το Λος Άντζελες, μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στην Ιντιάνα, με μια οικογένεια που δεν αποδεχόταν ότι ήταν ομοφυλόφιλος και μάλιστα τον έστειλε σε συμβουλευτική μεταστροφής όταν ήταν νεότερος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Hurricane ήξερε ότι ήθελε να ξεφύγει και να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να κυνηγήσει τη δόξα, και μόλις αποφοίτησε από το λύκειο στα 17 του, άρχισε να χτίζει την καριέρα του.

Τώρα λέει ότι βγάζει έως και 63.000 δολάρια τον μήνα από τους sugar daddies, τις δικές του μάρκες και τις ευκαιρίες επιρροής -αλλά βρίσκεται σε μια συνεχή μάχη ενάντια στα σκληρά τρολ.

Όταν ήταν νέος, η κουλτούρα του Λος Άντζελες ήταν «συναρπαστική γι’ αυτόν» επειδή έμοιαζε με έναν «διαφορετικό κόσμο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα είδωλά του ήταν οι κούκλες της Mattel, Barbie και Ken, λόγω της «τέλειας ζωής» τους, και αυτή η ειδωλοποίηση μετατράπηκε στην προσωπικότητά του. Μεγαλώνοντας, ζητούσε για τα Χριστούγεννα επίσης κούκλες Barbie και Bratz.

Στόχος του ήταν να μετακομίσει στο Λος Άντζελες και να γίνει διάσημος. Επειδή χρειαζόταν γρήγορα «καλά χρήματα», αποφάσισε να γίνει sugar baby.

Ο Hurricane απέκτησε τον πρώτο του sugar daddy όταν έγινε 17 ετών και μετακόμισε στο σπίτι του. Αποταμίευσε τα χρήματα που έπαιρνε προκειμένου να μετακομίσει στο Λος Άντζελες. Πέτυχε αυτό το όνειρο ζωής όταν έγινε 18 ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πλαστικές επεμβάσεις

Καθώς η περιουσία του συνέχισε να διευρύνεται από άλλες πληρωμές των sugar daddies, άρχισε τη διαδικασία «προσωποποίησης» του εαυτού του ως «ζαχαρένια κούκλα Κεν» και το ταξίδι των χειρουργικών επεμβάσεων απογειώθηκε -για να προσελκύσει περισσότερους.

Η πρώτη επέμβαση του Hurricane ήταν να γεμίσει τα χείλη του και εθίστηκε σε αυτό, ενώ, όπως λέει, λατρεύει τα «τεράστια χείλη του».

Στα 18 του έκανε ρινοπλαστική. Στην ίδια ηλικία, έκανε πλαστική στα μάγουλα. Η πιο πρόσφατη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη είναι τα εμφυτεύματα γλουτών.

Ο Hurricane όταν ήταν νεότερος. Παραδέχεται ότι είναι «αγνώριστος»
Ο Hurricane όταν ήταν νεότερος. Παραδέχεται ότι είναι «αγνώριστος»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά την εμφάνισή του τότε σε σύγκριση με τώρα, παραδέχεται ότι είναι «αγνώριστος».

Ο Hurricane έχει ξοδέψει 150.000 δολάρια για βελτιώσεις στο σώμα του τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Για τον ίδιο, «αξίζει τον κόπο 100%».

Ζαλίζουν τα ποσά που βγάζει

Μόλις πέρυσι, έβγαζε 38.000 δολάρια μηνιαίως και τώρα βγάζει 63.000 δολάρια σε έναν «καλό μήνα» χάρη στους sugar daddies του. Εκτός από τα χρήματα που του παρέχουν, του προσφέρουν και άλλα δώρα. Μέχρι στιγμής, έχει πάει στο Ντουμπάι, στην Αυστρία και σε άλλα μέρη, και όλα ήταν πληρωμένα.

Έχει επίσης βγάλει χρήματα μέσω της σειράς αρωμάτων του, του μόντελινγκ και των τηλεοπτικών εμφανίσεών του.

Φωτογραφία: Image: mediadrumimages/@thesugarbabyken
Φωτογραφία: Image: mediadrumimages/@thesugarbabyken

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήξερα ότι ήμουν πάντα πολύ επινοητικός με τα χρήματα. Δεν είμαι πραγματικά σοκαρισμένος που έγινα εκατομμυριούχος, αλλά είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι συνέβη ενώ είμαι τόσο νέος. Απλώς δεν ήταν επιλογή να είμαι απένταρος», υποστήριξε.

Ο τελικός στόχος του Hurricane είναι να γίνει ηθοποιός. Αυτή τη στιγμή δουλεύει πάνω στη δική του τηλεοπτική σειρά ριάλιτι και θα εμφανιστεί στην εκπομπή Selling Sunset του Netflix, καθώς ψάχνει να αγοράσει ένα σπίτι, στο οποίο θα ζει με τα τρία σκυλάκια του. Όπως λέει, η εμφάνιση στο σόου ήταν πάντα ο «απώτερος στόχος» του.

Αυτή τη στιγμή αποταμιεύει κάθε δεκάρα και δηλώνει ότι δεν έχει πληρώσει ποτέ ενοίκιο, παρά το γεγονός ότι έχει διαμέρισμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκτιμώμενη αξία των δώρων που έχει πάρει από τους sugar daddies του -στα οποία περιλαμβάνονται αυτοκίνητα και ρούχα- είναι περίπου 500.000 δολάρια, ενώ για το σπίτι που αναζητά θα χρειαστεί προκαταβολή 700.000 δολαρίων.

Τα αρνητικά σχόλια

Παρά την επιτυχία του, ο Hurricane λέει ότι έχει δεχτεί και αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο.

«Ένα από τα αγαπημένα μου σχόλια ήταν όταν κάποιος είπε: “Δεν χρειάζεται εμφυτεύματα γλουτών, χρειάζεται ψυχολόγο”», δήλωσε ο Hurricane.

«Άνθρωποι έχουν αποκαλέσει το σώμα μου δυσμορφικό ή έχουν πει ότι το κάνω αυτό εξαιτίας ανεπίλυτων παιδικών τραυμάτων. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι άνθρωποι λένε ευθέως να αυτοκτονήσω. Αναγκάστηκα μάλιστα να μετακομίσω από το τελευταίο μου διαμέρισμα, επειδή με περίμενε ένας ενοχλητικός θαυμαστής απ’ έξω για καιρό».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Hurricane πρόσθεσε ότι ενώ τα εισερχόμενά του κατακλύζονταν από προσφορές από sugar daddies, η ρομαντική του ζωή ήταν πολύ πιο ήσυχη.

«Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο κόσμος, δεν κυκλοφορώ», δήλωσε. «Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν αγόρι. Η ρομαντική μου ζωή είναι τόσο δύσκολη, οι άνθρωποι βλέπουν εμένα και τα λεφτά μου και όλοι νομίζουν ότι μπορώ να γίνω sugar daddy και να τους πληρώνω -με χρησιμοποιούν για τα λεφτά μου».

«Αισθάνομαι ότι αυτό είναι ένα σημάδι ότι δεν θα έπρεπε να είμαι σε σχέση αυτή τη στιγμή. Είναι ο τρόπος του σύμπαντος να μου πει ότι δεν έχω τελειώσει ακόμα -έχω ακόμα περισσότερα να πετύχω».


Πηγή