Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ο κορονοϊός «έσωσε» τον Κώστα Αποστολάκη

Ο κορονοϊός «έσωσε» τον Κώστα Αποστολάκη

Φανερά ανανεωμένος, ο Κώστας Αποστολάκης μπήκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης και η Φαίη Σκορδά το σχολίασε.

«Σε βλέπω με λιγότερα κιλά, φαίνεται πιο υγιής και γυμνασμένος» σχολίασε η παρουσιάστρια.

«Έχω γυμνάσει πολύ τη ψυχή μου. Δεν ξέρω αν φαίνεται αυτό» αποκρίθηκε ο ηθοποιός και τόνισε πως αυτή την στιγμή διανύει την πιο ευτυχισμένη και καθοριστική περίοδο της ζωής του.

«Ο κορονοϊός μας έκανε να χάσουμε πολλούς ανθρώπους αλλά εμένα με έσωσε. Στο ψάξιμο μου. Ο λόγος είναι ότι δούλευα 16 ώρες τη μέρα και το βρήκα μάταιο. Γιατί δουλεύουμε τόσες ώρες; Εννιά πρέπει να φτάνουν» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης.

Στην συνέχεια της συζήτησης τους ο Κώστας Αποστολάκης εξομολογήθηκε πως βρέθηκε στο Άγιο Όρος και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν εκεί.

«Πήγα στο Άγιος Όρος όταν τελείωσε η πρώτη καραντίνα, τον Ιούνιο. Είχα πάει και το 2002, αλλά ο λόγος που είχα πάει τότε δεν ήταν θρησκευτικός, ήταν για να μην βλέπω γυναίκες», ανέφερε ο Κώστας Αποστολάκης και εξήγησε: «Δεν είχα αντιστάσεις και οι αντιστάσεις αυτές έπρεπε να μου δοθούν από έναν χώρο και από ένα περιβάλλον. Πλήγωσα αλλά δεν πληγώθηκα από τις γυναίκες. Το μετάνιωσα. Εκεί που πήγα έμαθα πως είναι ανώτερη ψυχική κατάσταση να μπορείς να μετανοείς. Ήθελα να αποφύγω την εικόνα, γιατί η εικόνα μπερδεύει πάντα. Δεν απάτησα ποτέ τις γυναίκες. Εκείνη την περίοδο ήμουν μόνος μου και όταν είσαι μόνος σου μπορεί να κάνεις ό,τι θες. Το ό,τι θες έχει και ένα αντίδωρο».


Πηγή