Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ο κορονοϊός σταματά και την έντυπη έκδοση του Playboy

Ο κορονοϊός σταματά και την έντυπη έκδοση του Playboy

Τέλος για την έντυπη έκδοση του Playboy. Το διάσημο περιοδικό ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την έντυπη έκδοσή του λόγω του κορονοϊού. Μάλιστα, το τεύχος της άνοιξης που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα, θα είναι το τελευταίο του 2020.

Ο CEO της εταιρείας Playboy Enterprises, Ben Kohn, ανέφερε ότι η απόφαση να σταματήσουν την έντυπη έκδοση, υπήρχε ως θέμα συζήτησης στις εσωτερικές συσκέψεις για πολύ καιρό, αλλά η πανδημία επίσπευσε τις διαδικασίες, όπως αναφέρει ο Guardian

«Ήμασταν αναγκασμένοι να επιταχύνουμε μια συζήτηση που γινόταν εσωτερικά για το πώς μπορούμε να μεταμορφώσουμε την έντυπη έκδοση στις ΗΠΑ για να ταιριάζει καλύτερα σε αυτό που θέλουν οι πελάτες μας σήμερα», αναφέρει ο CEO.

Άλλωστε, όπως σημειώνει και ο Guardian, το περιοδικό έβγαινε κάθε τρεις μήνες ήδη, οπότε ήταν μια φυσική μετάβαση στην πορεία εκσυγχρονισμού του.

Όσο για το μέλλον του Playboy, ο CEO, της εταιρείας εξηγεί ότι θα προχωρήσουν σε ένα πρόγραμμα με βάση την ψηφιακή έκδοση για όλο το περιεχόμενό και που θα περιλαμβάνει τα Playboy Interview, 20Q, Playboy Advisor και τα Playmate pictorials.

Επίσης, από το 2021 θα υπάρχουν εκτυπώσεις με κάποια συγκεκριμένα project όπως ειδικές εκδόσεις, συνεργασίες με προκλητικούς δημιουργούς, συλλογές και πολλά άλλα.


Πηγή