Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο Κόλιν Φερθ, η σύζυγός του και ο stalker εραστής της

Ο Κόλιν Φερθ ήταν μέχρι σήμερα περισσότερο γνωστός για τους ρόλους στον κινηματογράφο και στη μικρή οθόνη, τώρα όμως η προσωπική του ζωή είναι αυτή που προβάλλεται σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα εφημερίδων.

Η σύζυγος του Βρετανού ηθοποιού, Κόλιν Φερθ, Λίβια Τζουτζιόλι κατηγόρησε τον Ιταλό δημοσιογράφο, Μάρκο Μπρανκάτσα ότι την παρενοχλεί με απειλητικά τηλεφωνήματα και email.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος αρνείται τις κατηγορίες και δήλωσε στην εφημερίδα The Times ότι η Λίβια Τζουτζιόλι «επινόησε» τους ισχυρισμούς σε βάρος του για να καλύψει τη σχέση που είχε μαζί του το 2015-2016, όταν ήταν κρυφά σε διάσταση με τον ηθοποιό.

Η Ιταλίδα παραγωγός ταινιών, η οποία παντρεύτηκε τον Κόλιν Φερθ το 1997 κατήγγειλε ότι ο Ιταλός δημοσιογράφος την απειλούσε μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και email. Τον κατηγόρησε ακόμη ότι απειλεί να καταστρέψει τον γάμο της.

Σύμφωνα με τη Λίβια Τζουτζιόλι, ο Μπρανκάτσα έστειλε φωτογραφίες στον σύζυγό της. Εκπρόσωπος της ιταλικής αστυνομίας δήλωσε ότι «έχει γίνει καταγγελία από το ζευγάρι στην εισαγγελία και ότι η αστυνομία ερευνά την υπόθεση». Ο Μάρκο Μπρανκάτσα υποστηρίζει ότι είχε σχέση με την Ιταλίδα παραγωγό ταινιών για έναν χρόνο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είχαμε σχέση που κράτησε μόλις ένα χρόνο. Έλεγε στον Κόλιν ότι ήταν σε επαγγελματικά ταξίδια και συναντιόμασταν σε όλο τον κόσμο. Συναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη, τη Βραζιλία, την Ισλανδία, την Ιταλία και ακόμη και στο Λονδίνο, όπου ζουν» δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun».

«Θα έλεγα ότι ήμασταν πολύ ερωτευμένοι, μερικές φορές όταν ήμασταν μαζί, λάμβανε τηλεφωνήματα από τον Κόλιν. Κατηγορούμαι για καταδίωξη χωρίς να έχω κάνει κάτι λάθος».

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε σχέση για 11 μήνες μεταξύ 2015 και 2016. Έχω εκατοντάδες μηνύματα και φωτογραφίες που είμαστε μαζί, έχω κρατήσει ακόμη ένα ημερολόγιο. Ήμασταν εραστές», υποστήριξε.

Ισχυρίστηκε επίσης στην Daily Mail ότι το ζευγάρι «φρίκαρε εντελώς όταν κατάλαβε ότι θα μιλούσα δημόσια και θα έλεγα σε όλους αυτή την ιστορία, έτσι έκανε καταγγελία εναντίον μου για καταδίωξη».

Ο δημοσιογράφος είπε ότι εξέφρασε τη λύπη του για την αποστολή των φωτογραφιών στον Βρετανό ηθοποιό, αλλά «ήθελε να μάθει την αλήθεια».

Σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα εκ μέρους του Κόλιν Φερθ και της Λίβια Τζουτζιόλι αναφέρεται: «Πριν από λίγα χρόνια ο Κόλιν και η Λίβια πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Λίβια είχε σύντομη σχέση με τον παιδικό φίλο της κ. Μπρανκάτσα. Οι Φερθ από τότε έχουν επανενωθεί».

«Στη συνέχεια, ο κ. Μπρανκάτσα ξεκίνησε μια φοβερή εκστρατεία παρενόχλησης για αρκετούς μήνες, η οποία σε μεγάλο βαθμό τεκμηριώνεται».

Στη δήλωση προστίθεται: «Για προφανείς λόγους, οι Φερθ δεν είχαν ποτέ καμία επιθυμία να δημοσιοποιήσουν αυτό το θέμα».

localStorage.clear();


Πηγή