Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ο Κώστας Σόμμερ μάς συστήνει την 3,5 μηνών κόρη του -«Η μικρή μου λέαινα»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες έχει μία καινούργια θηλυκή παρουσία στη ζωή του που του έχει πάρει το μυαλό!

Ο λόγος για την 3,5 μηνών κόρη του, το δεύτερο παιδί του γνωστού ηθοποιού με τη σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, μετά τον γιο τους, Ιάσονα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Αύγουστο του 2021, λίγο πριν υποδεχτούν στη ζωή τους τον μικρό Ιάσονα.

Στα τέλη του 2022 ήρθε στη ζωή και η κόρη του ζευγαριού, με τον Κώστα Σόμμερ να απολαμβάνει τη νέα του καθημερινότητα δίπλα στα δύο του παιδιά και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την οικογενειακή του ζωή.

Κώστας Σόμμερ: «Η αγάπη πατέρα-κόρης βάζει όσα έχεις ζήσει σε νέα προοπτική»

Σήμερα, ο γνωστός ηθοποιός «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του, συνοδευόμενη από ένα εξίσου τρυφερό μήνυμα, κάνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους του να «λιώσουν» και αποσπώντας χιλιάδες likes.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η αγάπη μεταξύ πατέρα και κόρης βάζει όλα όσα έχεις ζήσει σε μια εντελώς νέα προοπτική. Η μικρή μου λέαινα… Αναθρέφοντας λιοντάρια», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας, με τις απόψεις στα σχόλια για το σε ποιον μοιάζει το μωρό να διίστανται.


Πηγή