Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Ο Λάκης Γαβαλάς με ξανθιά περούκα αλά Έλλη Στάη και Τάκης Ζαχαράτος, όταν τη μιμείται

Ο Λάκης Γαβαλάς με ξανθιά περούκα αλά Έλλη Στάη και Τάκης Ζαχαράτος, όταν τη μιμείται

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι γνωστός για το χιούμορ και τον αυθορμητισμό του. Και το έδειξε γι’ ακόμη μία φορά με την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram.

Στη φωτογραφία που ανέβασε, ο γνωστός σχεδιαστής κι επιχειρηματίας ποζάρει με ξανθιά περούκα που φέρνει στην Έλλη Στάη. Μάλιστα, έφτιαξε κι ένα κολάζ, όπου δίπλα στη φωτογραφία του, είναι μια φωτογραφία της γνωστή δημοσιογράφου και μία του Τάκη Ζαχαράτου, σε μία από τις μεταμφιέσεις του σε Στάη.

Μάλιστα, ο Λάκης Γαβαλάς στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία του εξήγησε πως δε σκοπεύει να ακολουθήσει την καριέρα του μίμου.

«Καλημέρα φιλοι μου… Πάντα θα υπηρετώ το χιούμορ σε συνδυασμό με την “ελλεγκάνσα” και το class! Χτες σε ένα δοκιμαστικό για κάτι που μου πρότειναν να συμμετέχω, που θα συζητηθεί, δοκιμάζοντας διάφορα μαλλιά, βγήκε και αυτή η φωτό μου, όπου έσκασα στα γέλια. Καμία σχέση βέβαια με αυτό που θα προκύψει, άλλωστε δεν κάνω μιμήσεις δεν το’ χω… Όμως πείτε μου ποια από τις τρεις περσόνες σας ιντριγκάρει και γιατί; Αγαπώ Έλλη Στάη και Τάκη Ζαχαράτο», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημερα φιλοι μου.. Παντα θα υπηρετω το χιουμορ σε συνδιασμο με την ελλεγκανσα και το class!🙏🏼‼ Χτες σε ενα δοκιμαστικο για κατι που μου προτειναν να συμμετεχω, που θα συζητηθει😂😂, δοκιμαζοντας διαφορα μαλλια, βγηκε και αυτη η φωτο μου, οπου εσκασα στα γελοια.., Καμμια σχεση βεβαια με αυτο που θα προκυψει, αλλωστε δεν κανω μιμησεις δεν τοχω…😌 Ομως πειτε μου ποια απο τος τρεις περσονες σας ιντριγκαρει και γιατι?😂😂🙏🏼 Αγαπω Ελλη Σταη και Τακη Ζαχαρατο🙏🏼♥♥ #joke #imitation #celebrities #funnyvideos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) στις




Πηγή