Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ο λόγος που διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ θα απέλυε κάποιον υπάλληλό του

Ο λόγος που διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ θα απέλυε κάποιον υπάλληλό του

Ένας από τους πιο δημοφιλείς και «νευρικούς» σεφ παγκοσμίως, γνωστός τόσο για το φαρμάκι που μοιράζει απλόχερα δεξιά και αριστερά, όσο και για τις μαγειρικές του ικανότητες, ο Γκόρντον Ράμσεϊ, έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές, τόσο με την «εκρηκτική» συμπεριφορά του όσο και με τις δηλώσεις του.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στο «The Laste Late Show» του Τζέιμς Κορντέν παρέα με την ηθοποιό Πάιπερ Περάμπο και δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο θα απέλυε έναν υπάλληλο σε κάποιο από τα εστιατόριά του.

Συζητώντας οι τρεις τους αναφορικά με το επάγγελμα του σερβιτόρου και πόσες δυσκολίες κρύβει, η νεαρή ηθοποιός παραδέχτηκε δημοσίως ότι έχει δουλέψει ως σερβιτόρος, ενώ αποκάλυψε και μια γκάφα που είχε κάνει, ρίχνοντας ένα μαρτίνι σοκολάτας πάνω σε έναν πελάτη. Φυσικά, όπως εξομολογήθηκε, μετά το συβμάν αναγκάστηκε να πληρώσει από την τσέπη της τα έξοδα του καθαριστηρίου.

Η ταραχή του εκρηκτικού σεφ από τα λεγόμενα της Πάιπερ δεν μπορούσε να κρυφτεί, ενώ σε ερώτηση του παρουσιαστή τι θα έκανε ο ίδιος αν αυτό το περιστατικό συνέβαινε σε κάποιο από τα δικά του εστιατόρια η απάντηση, όπως οι περισσότεροι περιμένετε, ήταν η προφανής.

«Θα απέλυα οποιοδήποτε σερβιτόρο έριχνε ένα ποτό πάνω σε πελάτη εστιατορίου μου».


Πηγή