Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Ο λόγος που ο Χρήστος Δάντης έχει διαφορετικό επίθετο από το γιο του

Ο λόγος που ο Χρήστος Δάντης έχει διαφορετικό επίθετο από το γιο του

Είναι μουσικός και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το λόγο. Με γονείς δύο τραγουδιστές, τον Χρήστο Δάντη και την Κατερίνα Τοπάζη, το μικρόβιο της μουσικής «κόλλησε» από πολύ νωρίς στον Χριστόφορο Βλαχάκη, ο οποίος ακολούθησε τα καλλιτεχνικά μονοπάτια των γονιών του.

Μάλιστα, εκτός από τη μουσική ασχολείται και με την υποκριτική, ενώ τον είδαμε στο Τατουάζ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το ταλέντο του, αλλά και την εμφάνισή του. Ωστόσο, ο νεαρός Χριστόφορος κάνει καριέρα με το «Βλαχάκης», που είναι το πραγματικό επίθετο του πατέρα του και όχι με το «Δάντης», που ναι μεν είναι ψευδώνυμο, όμως, με αυτό έχει διαγράψει την πετυχημένη πορεία στο ελληνικό τραγούδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ανοίξαμε κ σας περιμένουμε Σήμερα.. @elitecityresort @aquaclubkalamata1 @yiamasgb #christosdantislive #christophervee #singers #music #singer #guitarist #musicians #singing #love #singersongwriter #djs #artist #artists #musician #sing #song #producer #newmusic #like #follow #songwriter #rnb #soundcloud #dj #beats #musicproducer #art #musically

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐬 𝐃𝐚𝐧𝐭𝐢𝐬 (@christosdantis) στις

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει, είχε εξηγήσει πως κράτησε το πατρικό γιατί θεωρεί πως άλλο είναι ο πατέρας του και άλλο ο ίδιος. Και πως δεν ήθελε να τον χαρακτηρίζουν ως «το γιο του Χρήστου Δάντη».

 




Πηγή