Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ο Μάθιου Μπέλαμι των Muse έγινε ξανά πατέρας και συστήνει την κόρη του

Ο Μάθιου Μπέλαμι των Muse έγινε ξανά πατέρας και συστήνει την κόρη του

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο αρχηγός των Muse, Μάθιου Μπέλαμι. Ο 42χρονος Άγγλος τραγουδιστής και μουσικός και η σύζυγός του, Έλ Μπέλαμι, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Λοβέλα Ντόουν στις 7 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο Μπέλαμι έχει επίσης έναν 8χρονο γιο, τον Μπίνγκαμ, με την πρώην σύντροφό του, ηθοποιό Κέιτ Χάντσον. Ο τραγουδιστής δημοσιοποίησε την είδηση της γέννησης της Λοβέλα μαζί με φωτογραφίες το περασμένο Σάββατο στο λογαριασμό του στο Instagram.

«Η Λοβέλα Ντόουν Μπέλαμι γεννημένη στο Λος Άντζελες στις 7 Ιουνίου 2020 με το ίδιο ακριβώς κούρεμα καραντίνας με τον μπαμπά της! Η μαμά @elleoelle έκανε μια καταπληκτική δουλειά!» σημείωσε στην ανάρτηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Lovella Dawn Bellamy, born Los Angeles June 7th 2020 with exactly the same quarantine haircut as her Dad! Mom @elloelle did an amazing job! 💕🤱💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt Bellamy (@mattbellamy) στις

Ο Τομ Μορέλο από τους Rage Against the Machine και ο μουσικός, Μάιλς Κέιν ήταν μεταξύ εκείνων που συγχαίρουν τον τραγουδιστή του συγκροτήματος της alternative rock με σχόλια.

«Συγχαρητήρια φίλε!!» έγραψε ο Μορέλο προσθέτοντας ένα emoji καρδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Big brotherly love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt Bellamy (@mattbellamy) στις

Η Έλ Μπέλαμι επιβεβαίωσε τη γέννηση της Λοβέλα με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της. «Η Λοβέλα Ντόουν Μπέλαμι γεννήθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου με βάρος 4 κιλά και ύψος 58 εκατοστά» έγραψε.

Ο Μάθιου και η Έλ Μπέλαμι παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2019. Ο Μπέλαμι και οι Muse κυκλοφόρησαν το όγδοο στούντιο άλμπουμ τους, Simulation Theory, το 2018.




Πηγή