Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο Μέριλιν Μάνσον έδιωξε τον μπασίστα του που κατηγορείται για βιασμό

Ο Μέριλιν Μάνσον έδιωξε τον μπασίστα του, που κατηγορείται ότι βίασε τη φίλη του τη δεκαετία του ’90, στον απόηχο του σκανδάλου Γουάινστιν που συγκλονίζει το Χόλιγουντ.

«Θα αντικατασταθεί στην επόμενη περιοδεία. Του εύχομαι καλή τύχη», δήλωσε ο Μέριλιν Μάνσον μέσω του Twitter.

Πέντε μέρες πριν, η Τζέσικα Άνταμς, τραγουδίστρια του γκόθικ ροκ, γνωστή από το γκρουπ της Jack Off Jill, κατηγόρησε τον Τζόρντι Γουάιτ, γνωστός ως Twiggy Ramirez, για σεξουαλική κακοποίηση όταν είχαν ερωτική σχέση τη δεκαετία του ’90.

Η «Jessicka» κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ότι ο Twiggy Ramirez την βίασε απειλώντας να την στραγγαλίσει, ότι φώναξε «όχι» τόσο δυνατά που οι γείτονες αναγκάσθηκαν να επέμβουν.

«Η δισκογραφική εταιρεία φοβόταν ότι ο μηχανισμός πίσω από τον Μέριλιν Μάνσον θα χρησιμοποιούσε τη δύναμή της για να καταστρέψει, όχι μόνο το συγκρότημα Jack Off Jill, αλλά και την ίδια.

Ο Τζόρντι Γουάιτ δήλωσε ότι ενημερώθηκε πρόσφατα για τις κατηγορίες αυτές που αφορούν γεγονότα που συνέβησαν πριν από μία εικοσαετία.

«Εάν προκάλεσα πόνο σε κάποιον, ζητώ συγγνώμη και λυπάμαι πολύ», είπε ο μπασίστας που ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί κοντά την οικογένειά του.

localStorage.clear();


Πηγή