Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Ο Μίλτος Πασχαλίδης έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

Τρισευτυχισμένος είναι ο Μίλτος Πασχαλίδης καθώς έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Η ευχάριστη είδηση ξάφνιασε ευχάριστα τους θαυμαστές του μουσικού καθώς δεν ήταν γνωστό ότι η σύντροφος του είναι έγκυος.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα βλέμματα της δημοσιότητας γι’αυτό και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε εξέπληξαν ευχάριστα τους θαυμαστές του.

Συγκεκριμένα ο μουσικός δημοσίευσε δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές του, για το ευχάριστο αυτό γεγονός.

«Αγάπη και ευγνωμοσύνη από μένα και την Ανθή μου σε όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου «ΛΗΤΩ». Άννα, είσαι μέλος της οικογένειας. Τάκη Νικολάρα, υπέροχε γιατρέ και Αεκάρα μου, δεν υπάρχουν λόγια. «Στα χεράκια σου σπάω…» Καλώς ήρθες μπέμπα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μίλτος Πασχαλίδης.

View this post on Instagram

Αγάπη και ευγνωμοσύνη απο μένα και την Ανθή μου σε όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου “ΛΗΤΩ”. Άννα, είσαι μέλος της οικογένειας. Τάκη Νικολάρα, υπέροχε γιατρέ και Αεκάρα μου, δεν υπάρχουν λόγια. “Στα χεράκια σου σπάω…” Καλως ήρθες μπέμπα! @leto.gr

A post shared by Miltos Paschalidis Official (@miltosofficial) on




Πηγή