Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024
Ο μικρός Άρτσι είναι ολόιδιος ο πρίγκιπας Χάρι

Ο μικρός Άρτσι είναι ολόιδιος ο πρίγκιπας Χάρι

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση, μετά τη βάφτισή του, πραγματοποίησε ο Άρτσι, ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Ο μόλις 4 μηνών μικρός πρίγκιπας πραγματοποίησε το πρώτο του επίσημο ταξίδι, συνοδεύοντας τους γονείς του στη Νότια Αφρική. Και όπως ήταν αναμενόμενο, «έκλεψε» την παράσταση.

Ο Άρτσι συναντήθηκε, μάλιστα, συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ντέσμοντ Τούτου, τον θρύλο των αγώνων κατά του Απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική. Ο μικρούλης ήταν συνεχώς στην αγκαλιά της μητέρας του και ξετρέλανε τους πάντες με το χαμόγελό του, αλλά και με τις αντιδράσεις του, κάθε φορά που ο πατέρας του, του έκανε παιχνίδια.

 

View this post on Instagram

 

‘Thank you Archbishop Tutu for your incredibly warm hospitality, Archie loved meeting you!’ – The Duke and Duchess #RoyalVisitSouthAfrica • Photo ©️ PA images

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Εξάλλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν την εντυπωσιακή ομοιότητα του πρίγκιπα Χάρι με το γιο του. Ευδιάθετη, όμως, ήταν και η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αστειεύτηκε με την κόρη του Αρχιεπισκόπου, λέγοντας ότι ο μικρός Άρτσι θα πρέπει να συνηθίσει με τις κάμερες, ενώ εκείνη της απάντησε ότι ο μικρός πρίγκιπας θα γίνει μεγάλος γυναικάς.

 

View this post on Instagram

 

Arch meets Archie! This morning The Duke and Duchess were honoured to introduce their son Archie, to Archbishop, Desmond Tutu and his daughter, Thandeka. The Archbishop, a globally respected figure in anti-apartheid movement, is one of the world’s great champions of equality, and has spent his life tirelessly battling injustice. Their Royal Highnesses have joined The Archbishop and Thandeka to learn more about the work of The Tutu and Leah Legacy Foundation, and see first-hand how they are focussing on global awareness of the critical issues affecting the world. #RoyalVisitSouthAfrica • Photo ©️ Reuters

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Στη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο, το πριγκιπικό ζεύγος καθώς και οι προσκεκλημένοι τους, ήπιαν τσάι και μίλησαν για το φιλανθρωπικό του έργο το οποίο στηρίζει η βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας.




Πηγή