Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ο Μπεν Άφλεκ παράτησε τη σύντροφό του για νεαρό μοντέλο του Playboy

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έπεσαν» τα νέα ότι ο Μπεν Άφλεκ χώρισε με τη σύντροφό του, Λίντσεϊ Σουκς. Το ζευγάρι, που ήταν μαζί, λίγο περισσότερο από έναν χρόνο, ήταν αχώριστο και τίποτε δεν προμήνυε ότι το τέλος θα ερχόταν τόσο σύντομα και μάλιστα με άδοξο τρόπο.

Γιατί, ο διάσημος ηθοποιός, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά δημοσιεύματα, παράτησε την ξανθιά αγαπημένη του, για τα μάτια ενός 22χρονου μοντέλου του Playboy. Σύμφωνα με το Eonline, ο Άφλεκ εδώ και δύο εβδομάδες περίπου βγαίνει με την κατά πολύ νεότερη του, Shauna Sexton και ήδη το νέο ζευγάρι έχει απαθανατιστεί σε κοινή του έξοδο. Και δεν ήθελαν πολύ, να συνδυάσουν τον χωρισμό με το ενδεχόμενο της απιστίας.

Άλλωστε, ο Άφλεκ έχει «βεβαρημένο» παρελθόν όσο αφορά θέματα αφοσίωσης, αφού με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ είχαν χωρίσει το 2015, επειδή εκείνος είχε εξωσυζυγική σχέση με τη νταντά των παιδιών τους. Τώρα σχετικά με την Σουκς, τα δημοσιεύματα λένε ότι διατηρούν καλές σχέσεις κι έχουν έχουν κάθε διάθεση να παραμείνουν φίλοι. Πάντως, η πρώην σύντροφός του τις τελευταίες ώρες, οπότε κι έγινε γνωστή η νέα σχέση του ηθοποιού, έσβησε το λογαριασμό της στο Instagram.

localStorage.clear();


Πηγή