Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ο Μπραντ Πιτ απαντά με στοιχεία στην Αντζελίνα Τζολί

Στους ισχυρισμούς της εν διαστάσει συζύγου του Αντζελίνα Τζολί ότι δεν της πληρώνει επαρκή διατροφή για τα παιδιά τους απάντησε ο Μπραντ Πιτ, κατηγορώντας την ηθοποιό ότι επιχειρεί να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ.

Οι δικηγόροι του Πιτ υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός έχει καταβάλει πάνω από 1,3 εκατ. δολάρια στην Αντζελίνα Τζολί ως διατροφή για τα έξι τους παιδιά από το 2016, ενώ έγγραφα που κατατέθηκαν σε δικαστήριο του Λος Άντζελες φέρονται να αποδεικνύουν ότι της δάνεισε επιπλέον 8 εκατομμύρια δολάρια για να τη βοηθήσει να αγοράσει το σπίτι στο οποίο ζει.

Υπενθυμίζεται ότι η Αμερικανίδα σταρ κινήθηκε χθες Τρίτη προς την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον Μπραντ Πιτ εντός του έτους, με τον δικηγόρο της να καταγγέλλει ότι ο Πιτ «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».

Οι δικηγόροι του Μπραντ Πιτ υποστηρίζουν πως οι ισχυρισμοί αυτοί από πλευράς Τζολί αποτελούν «μία συγκεκαλυμμένη απόπειρα χειραγώγησης της κάλυψης των ΜΜΕ».

 

localStorage.clear();


Πηγή