Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Μπραντ Πιτ μίλησε για το «αιματηρό» του ταξίδι στο Bullet Train

Ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας δράσης «Bullet Train», που πρωταγωνιστεί στο Λος Άντζελες.

Πριν από λίγες ημέρες στην περιοδεία για την προώθηση της ταινίας στο Βερολίνο τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, κάνοντας μια διαφορετική είσοδο στο κόκκινο χαλί. Επέλεξε ένα καφέ σύνολο με μία μακριά φούστα και δερμάτινα μποτάκια κάνοντας τα φλας να αστράφτουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ξέρω! Όλοι θα πεθάνουμε, οπότε ας τα «μπερδέψουμε»», απάντησε ο ηθοποιός στο Variety για την εμφάνισή του στο Βερολίνο, επιλέγοντας σε αυτή την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες ανοικτό πράσινο κοστούμι με αθλητικά σε έντονο κίτρινο χρώμα.

Στη ταινία ο Πιτ υποδύεται έναν δολοφόνο που ονομάζεται Ladybug και ταξιδεύει με ένα ιαπωνικό τρένο Bullet υψηλής ταχύτητας από το Τόκιο στη Μοριόκα, με πέντε επικίνδυνους δολοφόνους, όπου κανείς δεν γνωρίζει ότι συνδέονται μεταξύ τους με κάποιον τρόπο.

Στο πλευρό του είναι οι Bad Bunny, Τζόι Κινγκ (Joey King), Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον (Aaron Taylor-Johnson), Σάντρα Μπούλοκ και Μπράιαν Ταϊρί Χένρι (Brian Tyree Henry), με σκηνοθετική επιμέλεια του Ντέιβιντ Λιτς (David Leitch).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι ήταν χαρούμενος που «παρέδωσε» κάποιες επικίνδυνες σκηνές σε έναν επαγγελματία κασκαντέρ.

«Προσπαθώ να τις αποφεύγω… Αγαπώ τους κασκαντέρ», δήλωσε ο αστέρας του Χόλιγουντ στο Variety. «Αυτή η ταινία είναι κωμωδία δράσης, κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν. Ο Ντέιβιντ και εγώ ήμασταν πάντα μεγάλοι θαυμαστές του Τζάκι Τσαν. Μιλούσαμε γι’ αυτόν εδώ και δεκαετίες. Είναι σαν τον δικό μας Μπάστερ Κίτον. Ήταν τόσο ταλαντούχος! Ο ρόλος με γοήτευσε πραγματικά».

Ο Πιτ μοιράστηκε επίσης ότι κατάφερε να αποφύγει τους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, αν και κάποιοι από τους συμπρωταγωνιστές του δεν ήταν και τόσο τυχεροί: «O Άαρον, o Μπράιαν από την άλλη πλευρά! Οι νέοι, ξέρετε;»

Το «Bullet Train» κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη σήμερα, Πέμπτη, 4 Αυγούστου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή