Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ξανά στην πρώτη γραμμή ο Μπραντ Πιτ λόγω Όσκαρ

Ο Μπραντ Πιτ με μάσκα μοιράζει τρόφιμα σε άπορους και στο Twitter έγινε χαμός

Κι ενώ οι φήμες για την προσωπική ζωή του Μπραντ Πιτ τις τελευταίες ημέρες δίνουν και παίρνουν, υποστηρίζοντας πως χώρισε με το νεαρό μοντέλο Νικόλ Ποτουράλσκι που έβγαινε τους τελευταίους μήνες, εκείνος φρόντισε να περάσει τον χρόνο του κάνοντας φιλανθρωπικές πράξεις. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, ο ηθοποιός πέρασε αρκετό χρόνο την περασμένη εβδομάδα οδηγώντας ένα μεγάλο φορτηγό στο Νότιο Κεντρικό Λος Άντζελες και βοηθώντας στη διανομή δωρεάν ειδών παντοπωλείου.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, ο Μπραντ Πιτ έχει πάρει το ρόλο του σοβαρά κι εργάζεται σκληρά.

«Δεν σταμάτησε όλη την ημέρα», τονίζει μάρτυρας. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως παρόλο που έδινε ο ίδιος τα κουτιά, πολλοί δεν τον αναγνώρισαν λόγω της μάσκας που φορούσε.

«Ήταν πολύ αφοσιωμένος… Φαινόταν ότι αυτός ήταν ο πραγματικός Μπραντ Πιτ, τον οποίο δεν μπορούμε να δούμε ποτέ», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Οι φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ που είδαν το φως της δημοσιότητας, μόνο απαρατήρητες και ασχολίαστες δεν πέρασαν από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την πράξη του. Αλλά και με την εμφάνισή του με μάσκα και casual ντύσιμο.

Δείτε παρακάτω κάποια από αυτά:




Πηγή