Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο Μπραντ Πιτ παίρνει πίσω το αίτημα για συνεπιμέλεια των παιδιών με την Αντζελίνα – Τι άλλαξε μετά από 8 χρόνια

Η πολυετής πικρή μάχη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί για το διαζύγιο πλησιάζει επιτέλους στο τέλος της- καθώς ο ηθοποιός φέρεται να έχει πλέον αποσυρθεί από την προσπάθειά του να ζητήσει την συνεπιμέλεια των παιδιών που έχει με την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στην Daily Mail, το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη από τότε που χώρισε το 2016, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και τελικά πλησιάζει το τέλος του επικού νομικού πολέμου, πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ ο 60χρονος Μπραντ Πιτ είχε αρχικά επιδιώξει μια ρύθμιση 50/50 που αφορούσε τα 6 παιδιά τους, μια πηγή αποκάλυψε τώρα ότι δεν αμφισβητεί πλέον το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι η Αντζελίνα Τζολί θα διατηρήσει την κύρια φυσική επιμέλεια των παιδιών κι εκείνος θα έχει δικαίωμα επισκέψεων.

Τι έπαιξε ρόλο στην απόφαση αυτή του Μπραντ Πιτ

Ένας παράγοντας σε αυτή την απόφαση φέρεται να είναι πως το μεγαλύτερο μέρος των παιδιών του έχει «ενηλικιωθεί» – μόνο η 17χρονη Σιλό και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, είναι ακόμη ανήλικα.

Τα μεγαλύτερα παιδιά – ο 22χρονος Μάντοξ, ο 20χρονος Παξ και η 19χρονη Ζαχάρα – πιστεύεται ότι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον Μπραντ Πιτ – και ως ενήλικες δεν καλύπτονται πλέον από καμία συμφωνία επιμέλειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο Παξ έβριζε τον πατέρα του

Ο υιοθετημένος γιος, Παξ, φέρεται μάλιστα, να μην έχει μιλήσει με τον διάσημο ηθοποιό μετά τον περιβόητο πλέον καβγά στο ιδιωτικό αεροπλάνο που έβαλε τέλος στο γάμο και λέγεται ότι δεν θεωρεί τον Μπραντ Πιτ ούτε καν ως γονέα πλέον.

Πίσω στο 2020, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλεσε τον Μπραντ Πιτ «παγκόσμιας κλάσης μαλ@@@» και «ποταπό άτομο» που έκανε τα τέσσερα μικρότερα παιδιά του να «τρέμουν από φόβο». Στην καυστική ανάρτησή του, την οποία μοιράστηκε την Ημέρα του Πατέρα, είχε προσθέσει: «Αποδεικνύεις ξανά και ξανά ότι είσαι ένα τρομερό και ποταπό άτομο. Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα τέσσερα μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου. Δεν θα καταλάβεις ποτέ τη ζημιά που έχεις κάνει στην οικογένειά μου, επειδή είσαι ανίκανος να το κάνεις».

Η ανάρτηση του Παξ για τον πατέρα του, Μπραντ Πιτ
Η ανάρτηση του Παξ για τον πατέρα του, Μπραντ Πιτ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, η Ζαχάρα χρησιμοποιεί πλέον το όνομα «Ζαχάρα Τζολί» αντί για «Ζαχάρα Τζολί Πιτ» που είναι το νόμιμο όνομά της.

Ήταν όλα μελετημένα από την Αντζελίνα Τζολί;

Μια πηγή από το στρατόπεδο του Μπραντ Πιτ περιέγραψε αυτό που έχει συμβεί μεταξύ αυτού και των παιδιών ως «εγχειρίδιο γονικής αποξένωσης» και υποστήριξε πως ήταν πρόθεση της Αντζελίνας Τζολί να τραβήξει το διαζύγιο μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά τους.

Οι φίλοι της ωστόσο, επιμένουν: «Ο Μπραντ είναι ο μόνος που φταίει. Το μόνο που θέλει η Αντζελίνα είναι να θεραπεύσει την οικογένειά της και να προχωρήσει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή