Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Μόργκαν Φρίμαν και οι φήμες για τη σχέση με τη δολοφονημένη θετή εγγονή του

Λέξη δεν λέει ο μεγάλος χολιγουντιανός ηθοποιός για τη φημολογία περί της σεξουαλικής επαφής που φέρεται να διατηρούσε με τη θετή εγγονή του, E’Dena Hines, πριν εκείνη δολοφονηθεί βάναυσα.

Σε ένα βίντεο που εξασφάλισε η «Daily Mail», παπαράτσι και δημοσιογράφοι τον «στρίμωξαν» για το γεγονός σε ένα πάρκινγκ στο Λος Άντζελες, εκείνος είπε ωστόσο ότι δεν γνωρίζει καν για τις φήμες! Παρά το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος του ζήτησε να σχολιάσει όσα έλαβαν χώρα στη δικαστική αίθουσα της Νέας Υόρκης και τα γραπτά μηνύματα που παρουσιάστηκαν ως πειστήρια.

Ο σύντροφος της Hines, Lamar Davenport, κατηγορείται για τον φόνο της, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο τη μαχαίρωσε 25 φορές έξω από το σπίτι που μοιράζονταν στο Μανχάταν. Εκείνος λέει πάντως πως ευθύνονταν τα ναρκωτικά για όλο αυτό και πως τίποτα δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήταν εθισμένος.

Τα μηνύματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής του Davenport δείχνουν τη Hines να συζητά τα «αισθήματα για τον παππού» με τον φίλο της. Ο 80χρονος Φρίμαν δήλωσε απλώς στον δημοσιογράφο από απόσταση: «Δεν ξέρω καν για ποιο πράγμα μιλάς», πριν επιβιβαστεί στο αμάξι του και κλείσει θυμωμένος την πόρτα. Η δικηγόρος του Davenport, Annie Constanzo, ισχυρίστηκε πάντως στο δικαστήριο ότι πριν πεθάνει, η Hines εξομολογήθηκε στον πελάτη της πως «ο παππούς της επιδόθηκε σε απρεπή σεξουαλική σχέση μαζί της».

Και έξι βδομάδες πριν από τον φόνο της, έστειλε άλλο ένα μήνυμα στον σύντροφό της όπου του λέει για τον ερωτικό δεσμό που διατηρεί με έναν μεγαλύτερο ηλικιακά άντρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «New York Daily News», το γραπτό μήνυμα έγραφε: «Τον μπλόκαρα για μένα και όχι για σένα, γιατί οι άνθρωποι που έχουν αισθήματα παππού δεν χρειάζεται να είναι στη ζωή μου».

AP_18109708120809

Οι φήμες για δεσμό του Φρίμαν με τη θετή εγγονή του κυκλοφορούν εδώ και χρόνια βέβαια. Κι ενώ τώρα προσποιείται ότι δεν γνωρίζει τίποτα, πριν από καιρό (το 2012) είχε δώσει στη δημοσιότητα μια γραπτή δήλωσή του όπου κατηγορούσε τις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες ότι διαδίδουν πλαστές ειδήσεις. Η δίκη συνεχίζεται…

localStorage.clear();


Πηγή