Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ο Νίκος Μουρατίδης κατηγορεί τον Παπακαλιάτη για αντιγραφή στο «Maestro» -«Βρε αγόρι μου, έλεος κάπου»

Για «κλεμμένες» ιδέες κατηγορεί τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο Νίκος Μουρατίδης.

Κατηγορεί ανοιχτά τον ηθοποιό πως αντέγραψε τον τίτλο, αλλά και φωτογραφίες από την ομώνυμη ταινία για στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Συγκεκριμένα, ο συνθέτης αναφέρει για τον δημιουργό του «Maestro», που επιστρέφει στο MEGA και το Netflix στις 16 Μαΐου, πως: «κλέβει ιδέες, σκηνές και διαλόγους και πλέον και φωτογραφίες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μουρατίδης δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, μία από τον Κούπερ και μία του Παπακαλιάτη, για να δικαιολογήσει την άποψή του.

«Βρε Παπακαλιάτη, βρε αγόρι μου έλεος κάπου. Κλέβεις ιδέες, κλέβεις σκηνές ολόκληρες, κλέβεις διαλόγους…. Δεν είπαμε τίποτα. Ανακοινώνεις ότι η νέα σου σειρά θα λέγεται «Δάσκαλος». Μόλις διαβάζεις ότι ο Bradley Cooper κάνει ταινία την ζωή του Leonard Bernstein με τίτλο Maestro, αλλάζεις τον τίτλο του σίριαλ σου και το κάνεις Maestro. Και τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια!» έγραψε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας σε υστερόγραφο και το γέλιο του Παπακαλιάτη, την ώρα που κατευθύνει την ορχήστρα στη σειρά: «Κανείς μαέστρος σε όλο τον κόσμο δεν διευθύνει ορχήστρα σκασμένος στα γέλια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή