Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024
Ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη: Ξανασκέψου το!

Ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη: Ξανασκέψου το!

Μια μέρα έμεινε μέχρι η Ελένη Μενεγάκη να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» στον Alpha και αποχωρήσει από την τηλεόραση για ένα διάστημα.

Το κλίμα στην εκπομπή της, το μεσημέρι της Τρίτης ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Μάλιστα η παρουσιάστρια δεν έκρυψε πως είναι συναισθηματικά φορτισμένη.

Την ίδια μέρα, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από τη δική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ, θυμήθηκε την περίοδο που η Ελένη Μενεγάκη χώρισε από τον Γιάννη Λιάτσο.

«Παιδιά ήταν εκείνη η περίοδος με την Ελένη Μενεγάκη που είχε χωρίσει. Ήμασταν πολύ στενοχωρημένοι όλοι, δεν σου πήγαινε και καρδιά. Εκεί πέρα που ήμασταν στην εκπομπή όλη η διάθεσή μας ήταν να ανέβει ρε παιδί μου. Γι’ αυτό και αυτό το πλάνο που κοιτούσε έτσι το κορίτσι μου», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό Μεσημεράκι».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής έστειλε ένα μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την αποχώρηση της από την τηλεόραση. «Κορίτσι μου, πολύ μεγάλη αγάπη σου στέλνω και ξανασκέψου το. Ας βγει στο δεύτερο μισό αν θέλει ρε παιδί μου. Ολόκληρη χρονιά; Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά σαν χώρα, μην το κάνεις αυτό! Γύρνα πίσω Ελένη!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.


Πηγή