Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ξεκαθαρίζει για το Μουσικό Κουτί – «Δεν κόβεται από την ΕΡΤ»

Το τέλος της εκπομπής «Μουσικό Κουτί» η οποία βρίσκεται στον «αέρα» της ΕΡΤ1 εδώ και τρεις σεζόν, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Ο γνωστός ερμηνευτής και παρουσιαστής με ανάρτησή του στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η τρίτη σεζόν θα είναι και η τελευταία για το «Μουσικό Κουτί». Τις μέρες που μεσολάβησαν, προφανώς, ο Νίκος Πορτοκάλογλου δέχθηκε πολλά μηνύματα από φίλους που ρωτούσαν για το τέλος της μουσικής εκπομπής και έκανε ξανά μια νέα ανάρτηση διευκρινίζοντας κάποια πράγματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λοιπόν, φίλες και φίλοι, προς αποφυγή παρεξηγήσεων θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: 1) Το Μουσικό Κουτί δεν σταματάει τώρα αλλά στο τέλος της τρίτης σεζόν δηλ τον Ιούνιο. 2) Το Μουσικό Κουτί δεν «κόβεται» από την ΕΡΤ, αντίθετα η ΕΡΤ προσπαθεί φιλότιμα να βρει τρόπο να συνεχιστεί. 3) Η σχέση μου με την ΕΡΤ ήταν και είναι άψογη όπως και η σχέση με τους εξαιρετικούς μου συνεργάτες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην εκπομπή. 4) Η απόφαση μου για το τέλος της εκπομπής έχει παρθεί από το περασμένο καλοκαίρι γιατί απλούστατα αισθάνομαι πως με την τρίτη σεζόν ολοκληρώνεται αυτός ο απίστευτα δημιουργικός (και εξαντλητικός) κύκλος και θέλω πάση θυσία να αποφύγω την ανακύκλωση. Τα τραγούδια είναι καλό να τελειώνουν πριν τα βαρεθείς και το Μουσικό Κουτί είναι το πιο μεγάλο και πιο ομαδικό τραγούδι που έχω γράψει μέχρι τώρα. Του αξίζει λοιπόν να κάνει φινάλε στην κορύφωση του!», έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην ανάρτησή του στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Πορτοκάλογλου:


Πηγή