Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ο νεαρός γύπας που την «έπεσε» στη Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε πως την είχε αφίσα στο μυαλό του

Ο νεαρός γύπας που την «έπεσε» στη Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε πως την είχε αφίσα στο μυαλό του

Ο νεαρός… γύπας ο οποίος έγινε viral με το επικό φλερτ που έκανε στη Ζέτα Μακρυπούλια στον «αέρα» του «Ρουκ Ζουκ» ήταν η έκπληξη που επιφύλασσε η παραγωγή στους παρουσιαστές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο ο Κρατερός Κατσούλης όσο και η Κατερίνα Καραβάτου θέλησαν να μάθουν όσο περισσότερα μπορούσαν για τον νεαρό που ήθελε να βάλει κάτω από τις… φτερούγες του τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Εγώ να απομακρυνθώ, γιατί σε βλέπω λίγο…» του είπε η Κατερίνα Καραβάτου και έκανε ένα βήμα πίσω όταν ο νεαρός μπήκε στο πλατό και εκείνος της τόνισε πως είναι ο σύζυγός της μπροστά και σέβεται οπότε δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι.

Τι του είπε όμως η μητέρα του όταν έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα του Ρουκ Ζουκ στην ελληνική τηλεόραση; Ο νεαρός Παύλος ανέφερε πως η μητέρα του, του είπε πως είναι πολύ υπερήφανη για εκείνον.

Ο Παύλος, εξήγησε πως το «κόλλημα» του με τη Ζέτα Μακρυπούλια δεν είναι καινούριο αλλά κρατάει από την εποχή που η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Mega «Παρά πέντε», πριν δέκα χρόνια, όταν δηλαδή ήταν εννέα χρονών.

«Περίμενα αυτή τη στιγμή πάρα πολλά χρόνια είναι η αλήθεια» είπε ο 19χρονος και πρόσθεσε πως: «Την είχα αφίσα στο μυαλό μου!» και κατέληξε πως στο τέλος του παιχνιδιού της υποσχέθηκε ότι θα ξαναγυρίσει.


Πηγή