Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ο Ντίνος Καρύδης με μοναδικό τρόπο σχολίασε τα fake news ότι… πέθανε! Τι είπε σε εκπομπή [βίντεο] | ΖΩΗ

Με χιούμορ διέψευσε την ανάρτηση που τον ήθελε… νεκρό, ο Ντίνος Καρύδης.

Ολα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της Μαίρης Βιντιάδου η οποία έλεγε «δε μπορώ να το πιστέψω, έφυγε ένας καλός φίλος».

Ο Ντίνος Καρύδης μίλησε στη Νικολέττα Ράλλη και την ομάδα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» με αφορμή το fake news που κυκλοφόρησε και τον αφορούσε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Άννα Φόνσου το διέψευσε. Δεν ξέρω τι συνέβη, ιδέα δεν έχω. Με έπαιρναν τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα» ανέφερε αρχικά ο Ντίνος Καρύδης.

Ετσι απαντούσε ο Ντίνος Καρύδης σε όσους τον ρωτούσαν… αν πέθανε!

«Εγώ απαντούσα με το γνωστό τραγούδι “Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα”. Έκανα και το post για τα διόδια γιατί μου έλεγαν “καλό ταξίδι”. Το πρόβλημα υγείας που έχω είναι από το 2018, είχα πάθει έμφραγμα και είχα μπει στο νοσοκομείο, πριν τέσσερα χρόνια. Τώρα, στις γιορτές, δε συνέβη κάτι, απολύτως τίποτα», ανέφερε ο Ντίνος Καρύδης.

Μάλιστα, ο Ντίνος Καρύδης ρωτήθηκε και για την αντίδραση της κόρης του, Σμαράγδας Καρύδη: «Ευτυχώς την πρόλαβε ο Σπύρος Μπιμπίλας και της είπε ότι είμαι καλά. Με έχει συγκινήσει η αγάπη του κόσμου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας είχε γράψει με αφορμή το fake news για τον Ντίνο Καρύδη:

«Δυστυχώς και πάλι μία ψευδής είδηση ξεσήκωσε πολύ κόσμο τα περί αιφνίδιου θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Ντίνου Καρύδη είναι ανυπόστατα ψέματα και παρακαλώ όλους Να μην αναπαράγουν».


Πηγή