Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024
Ο οίκος νυφικών Demetrios μάγεψε με τις δημιουργίες στο bridal fashion week

Ο οίκος νυφικών Demetrios μάγεψε με τις δημιουργίες στο bridal fashion week

Για μια ακόμα χρονία, ο οίκος νυφικών Demetrios μας μάγεψε με τις δημιουργίες του 2021 με ένα άκρως εντυπωσιακό fashion show στην Βαρκελώνη στο bridal fashion week.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών η πασαρέλα και το launch της καινούργιας collection 2021 έγινε μέσα από ένα digital showroom χωρίς guests. Οι λάτρεις των νυφικών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές δημιουργίες του Demetrios μέσω live streaming.

Οι νέες δημιουργίες του οίκου μάγεψαν με νυφικά γεμάτα λάμψη όπου το κάθε σχέδιο αγγίζει την τελειότητα. Η καινούργια νυφική συλλογή, είναι μοντέρνα, κομψή και σικάτη. Τα αριστοκρατικά νυφικά σχέδια εκπέμπουν έναν μοναδικό ρομαντισμό και κάθε γυναίκα θα νοιώσει ξεχωριστή, φορώντας ένα νυφικό της συλλογής.

Τα υφάσματα υψηλής ραπτικής και τα χειροποίητα κεντήματα στα νυφικά, δημιουργούν νυφικά βγαλμένα από παραμύθι. Μοτίφ δαντέλας με διαφάνειες, σέξι πλάτες, ανοιχτή πλάτη, πανέμορφες κεντημένες δαντέλες, κεντήματα με πέταλα λουλουδιών, πολυεπίπεδες φούστες, πλούσια ποικιλία σε λαιμόκοψη, αποσπώμενες ουρές , αποσπώμενα μανίκια, όμορφα ταιριαστά πέπλα.

Τα νυφικά σχέδια της χαρίζουν κομψότητα, θηλυκότητα, φρεσκάδα αριστοκρατικότητα και αναδεικνύουν τέλεια το γυναικείο σώμα.

Αφεθείτε στην αγάπη, την κομψότητα και το στυλ της νέας συλλογής του οίκου Demetrios φορώντας ένα από τα μοναδικά σχέδια με το οποίο θα τραβήξετε σίγουρα όλα τα βλέμματα.

Όσοι δεν καταφέρατε να το δείτε live το Σάββατο πατήστε στο βίντεο από κάτω.


Πηγή