Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο Πάνος Ζάρλας μίλησε για το χωρισμό του από τη Στέλλα Μιζεράκη

Για τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον ίδιο και τη Στέλλα Μιζεράκη μετά τη νίκη τους στο Power of Love μίλησε ο Πάνος Ζάρλας στην εκπομπή «Ooh la la» του ΣΚΑΪ.

Όταν ρωτήθηκε από τη Σάσα Σταμάτη «τι έγινε;», αρχικά απάντησε: «Τι έγινε; Χωρίσαμε!». Και συνέχισε: «Χωρίσαμε γιατί δεν προλάβαμε να γνωριστούμε καλά. Μπήκαμε στο παιχνίδι, ήμασταν χώρια μέσα στο παιχνίδι γιατί μας χώριζε ο τοίχος, με το που βγήκαμε δεν προλάβαμε να ζήσουμε λίγο οι δυο μας».

Αναφορικά με τη συνύπαρξή τους στην παρουσίαση της εκπομπής «Σκάσε και Κολύμπα», ανέφερε: «Εκεί άρχισε όλο, το “χτύπημα” ήταν η εκπομπή, με την έννοια ότι δεν προλάβαμε να γνωριστούμε, μετά κατευθείαν συνεργαστήκαμε».

Παραδέχθηκε μάλιστα πως υπήρχαν καβγάδες με τη Στέλλα Μιζεράκη στη διάρκεια της εκπομπής, κάτι που η ίδια είχε αρνηθεί. «Νομίζω λογικό είναι, αν δεν τσακώνεσαι είναι το θέμα. Τσακωνόμασταν για το ποιος μπορεί να μιλήσει πρώτος, ποιος θα μιλήσει πιο πολύ, δεν το’χαμε ξανακάνει. Αυτή η δουλειά νομίζω είναι για σας που είστε δημοσιογράφοι, το έχετε δουλέψει, το έχετε κυνηγήσει…».

Ανέφερε ακόμα ότι μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Στέλλα Μιζεράκη εμφανίστηκε μαζί με τον συμπαίκτη τους στο Power of Love Γιάννη Λεβεντάκη, και μάλιστα βγήκαν σε ένα μαγαζί στον Πειραιά, κοντά στο σπίτι του Πάνου Ζάρλα. «Αφού είναι τόσο μεγάλος έρωτας, καλά στέφανα», σχολίασε.

localStorage.clear();


Πηγή