Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ο Πάνος Μουζουράκης πήρε συνέντευξη από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Ο Πάνος Μουζουράκης πήρε συνέντευξη από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Ο Πάνος Μουζουράκης δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής σε ρόλο δημοσιογράφου πήρε συνέντευξη από τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στις ΗΠΑ (πριν την πανδημία του κορονοϊού, όπως εξήγησε ο ίδιος) και αφορμή για τη συνέντευξη ήταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων Trolls: Word Tour.  Άλλωστε, οι δυο τους χαρίζουν τη φωνή τους στο ίδιο Τρολ.

Η πρωινή εκπομπή του OPEN, «Καλοκαίρι #not» εξασφάλισε πλάνα από τη συνάντηση του Μουζουράκη με τον Αμερικανό τραγουδιστή και την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία, Άννα Κέντρικ. Μάλιστα, στο βίντεο που προβλήθηκε, ο Έλληνας τραγουδιστής εξηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο πώς αποφασίστηκε να είναι εκείνος που θα πάρει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, στις καθιερωμένες συναντήσεις με ξένους δημοσιογράφους για την προώθηση της ταινίας. Αλλά και παρασκήνια πίσω από τη συνέντευξη.

Στο, δε, απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, βλέπουμε τον Μουζουράκη να καλησπερίζει τους Αμερικανούς συναδέλφους του, λέγοντας: «Με κοιτάτε σαν να περιμένετε κάτι σπουδαίο από εμένα» με την Κέντρικ να σχολιάζει χιουμοριστικά. «Όχι, όχι, έχουμε πολύ χαμηλές προσδοκίες».


Πηγή