Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ο παράφορος έρωτας της Γκιζέλα Ντάλι με Έλληνα γόη του ελληνικού κινηματογράφου

Ο παράφορος έρωτας της Γκιζέλα Ντάλι με Έλληνα γόη του ελληνικού κινηματογράφου

Εκείνος υπήρξε το απόλυτο sex symbol του ελληνικού κινηματογράφου, με πολλές θαυμάστριες. Άλλωστε, και ποια γυναίκα δεν υπήρξε ερωτευμένη με τον Άλκη Γιαννακά ή έστω δεν παραδεχόταν πως ήταν από τους ωραιότερους άνδρες της μεγάλης οθόνης.

Η Γκιζέλα Ντάλι υπήρξε και εκείνη αντίστοιχα sex symbol. Το απόλυτο θηλυκό, η σεξοβόμβα του ελληνικού κινηματογράφου, η Ελληνίδα «Μπριζίτ Μπαρντό», όπως την αποκαλούσαν.

Και ίσως πολλοί να μην το γνωρίζουν, αλλά οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι. Μάλιστα, για την αξέχαστη ηθοποιό, ο Άλκης Γιαννακάς υπήρξε ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1966 στα πλατό της ταινίας «Ο παρθένος» του Ντίμη Δαδήρα (μετέπειτα σύζυγός της) και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Έμειναν μαζί για μεγάλο διάστημα, αλλά ο παράφορος έρωτάς τους δεν κράτησε και το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, η Γκιζέλα Ντάλι είχε εκμυστηρευτεί κάποια στιγμή για εκείνον: «Ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Ήταν ο ωραιότερος και πιο περιζήτητος άντρας και ήταν δικός μου. Ζήσαμε μια σχέση πάθους».


Πηγή