Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ο πατέρας της Μαρίας Μενούνος αρρώστησε βαριά πριν το γάμο

Η Μαρία Μενούνος έχει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, την οποία της έχει περάσει ο πατέρας της, Κώστας απ’ όταν εκείνη ήταν παιδί. Και η απόφασή της να παντρευτεί το περασμένο Σάββατο στο Άκοβο Αρκαδίας, το χωριό του πατέρα της, δεν ήταν τυχαία, αφού η παρουσιάστρια ήθελε να τιμήσει τον πατέρα της και να κάνει έναν παραδοσιακό ελληνικό γάμο, όπως εκείνος αλλά και η ίδια είχαν ονειρευτεί.

Λίγες ημέρες μετά το γάμο και η Μενούνος με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα της, λίγο πριν τον γάμο και που απειλήθηκε σοβαρά η ζωή του. Ενώ συμπλήρωσε ότι ο γάμος της τού χάρισε άλλα 20 χρόνια. Και συγκινεί, όταν αναφέρεται και στη μητέρα της, η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική της γενναία μάχη με τον καρκίνο, τονίζοντας πως νιώθει ευλογημένη που ήταν στο γάμο της και οι δύο γονείς, αφού δεν ήταν εύκολο.

«Αγαπώ τόσο τον μπαμπά μου. Αυτό ήταν ένα όνειρο για εκείνον. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άκοβο. Αν και είναι από τους πιο περήφανους Αμερικανούς που θα συναντήσετε, είναι εξίσου περήφανος για τις ρίζες του. Μεγαλώνοντας, μαζεύαμε τα ψιλά που βρίσκαμε στα πατώματα των nightclub που καθαρίζαμε στη Βοστόνη, για να μαζέψουμε αρκετά χρήματα και να επισκεφθούμε την Ελλάδα. Σήμαινε πολλά για εκείνον να έχουμε μια σύνδεση με την κληρονομιά μας, να μάθουμε τη γλώσσα και τις παραδόσεις μας. Και οι δύο γονείς μου το ήθελαν αυτό. Μας πήρε πολλά χρόνια αλλά τελικά επισκεφθήκαμε την Ελλάδα το 1988, όταν ήμουν 10 χρονών. Τη λάτρεψα. Περάσαμε σχεδόν έναν μήνα στον Άκοβο και αυτό το μέρος είχε πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Το να επιστρέψω εκεί και να παντρευτώ, ήταν το μεγαλύτερο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς μάς βοήθησαν ώστε να γίνει αληθινή η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας. Ο πατέρας μου κέρδισε 20 χρόνια ζωής, το ίδιο και ο θείος μου ο Νίκος. Ο καημένος ο μπαμπάς μου είχε αρρωστήσει τόσο βαριά μια εβδομάδα πριν τον γάμο που παραλίγο να τον χάσουμε. Ευτυχώς οι φίλοι μου και η οικογένειά μου τον βοήθησαν να αναρρώσει, κρατώντας συγχρόνως εμένα στο σκοτάδι. Γι’ αυτό αισθάνομαι τόσο ευλογημένη. Το να έχω τους γονείς μου στον γάμο μου, ξέρω δεν ήταν εύκολο. Ο πατέρας μου πάσχει από διαβήτη και η μαμά μου από καρκίνο. Ξέρω πολλούς που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί και δεν θα το θεωρήσω ποτέ αυτό δεδομένο», έγραψε στο μήνυμά της, το οποίο συνόδευσε με μία τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα της, από την ημέρα του γάμου της.

localStorage.clear();


Πηγή