Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Ο πατριός του Μάθιου Πέρι έσπασε τη σιωπή του έναν μήνα μετά τον θάνατο του ηθοποιού

Ο πατριός του Μάθιου Πέρι, Κιθ Μόρισον, έσπασε τη σιωπή του σχεδόν ένα μήνα μετά τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Ο Καναδός δημοσιογράφος του Dateline έγραψε ένα μήνυμα στο X (πρώην Twitter) για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν δωρεές στο «Matthew Perry Foundation» την Τρίτη, μια ημέρα αφιερωμένη στον εορτασμό και τη συμμετοχή σε φιλανθρωπίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό δεν είναι κάτι που κάνω συνήθως. Φέτος όμως είναι διαφορετικά. Και αύριο είναι Giving Tuesday. Κάνε ό,τι μπορείς. θα ήταν ευγνώμων», έγραψε χαρακτηριστικά ο 76χρονος Μόρισον.

«Είναι σημαντικό για εμάς ως οικογένεια να τιμήσουμε την κληρονομιά του Μάθιου», ανέφερε σε δήλωσή του μέσω του Entertainment Tonight. «Η δυνατότητα που έχει το Matthew Perry Foundation να βοηθήσει όσους υποφέρουν από αυτή την ασθένεια είναι κάτι που είμαστε περήφανοι που το φέρνουμε στον κόσμο».

Ο Μόρισον παντρεύτηκε τη μητέρα του Μάθιου Πέρι, Σουζάν, το 1981.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τζένιφερ Άνιστον: «Θα ήταν ευγνώμων για την αγάπη»

Μια παρόμοια ανάρτηση έκανε και η Τζένιφερ Άνιστον στα social media.

Η συμπρωταγωνίστριά του στα «Φιλαράκια» και στενή φίλη του Μάθιου Πέρι ανέβασε μια ιστορία στο Instagram της για να ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να υποστηρίξουν το ίδρυμα για τους εθισμούς που δημιουργήθηκε στη μνήμη του.

«Για τη Giving Tuesday, ελάτε με εμένα και την οικογένεια του Matty για να στηρίξουμε το ίδρυμά του – το οποίο εργάζεται για να βοηθήσει όσους υποφέρουν από εθισμό», έγραψε χαρακτηριστικά η Άνιστον. «Θα ήταν ευγνώμων για την αγάπη», πρόσθεσε.

Μάλιστα, πρόσθεσε και μια φράση του Μάθιου Πέρι για τους εθισμούς. «Ο εθισμός είναι πολύ ισχυρός για να τον νικήσει κάποιος μόνος του. Αλλά μαζί, μια μέρα τη φορά, μπορούμε να τον νικήσουμε», είχε πει ο ίδιος.

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον
Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον /Φωτογραφία: Instagram

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν πεθάνω, δεν θέλω τα «Φιλαράκια» να είναι το πρώτο πράγμα που θα λένε για μένα, θέλω να βοηθήσω άλλους, αυτό να να είναι το πρώτο πράγμα που θα αναφέρεται. Και θα ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου αποδεικνύοντάς το», είχε πει ο ίδιος.

Το ίδρυμα ιδρύθηκε στις 3 Νοεμβρίου, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του «Τσάντλερ Μπινγκ» σε ηλικία 54 ετών από πνιγμό στις 28 Οκτωβρίου. Ο οργανισμός έχει σκοπό να βοηθήσει όσους παλεύουν με εθισμούς.


Πηγή