Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο πρίγκιπας Χάρι έσπασε τη σιωπή του: Επίσημη αγαπημένη του η Μέγκαν Μαρκλ

Μετά από πολλά δημοσιεύματα και έντονες φήμες ο πρίγκιπας Χάρι έσπασε τη σιωπή του και επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Καναδέζα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι, όπου εκτός από την επιβεβαίωση της σχέσης, τονίστηκε η απογοήτευση που νιώθει ο πρίγκιπας, καθώς αισθάνεται ότι δεν κατάφερε να προστατέψει την αγαπημένη του από τον Τύπο.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της κυρίας Μαρκλ και είναι βαθύτατα απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να την προστατέψει. Δεν είναι σωστό μετά από λίγους μήνες σχέσης μαζί του, η κυρία Μαρκλ να γίνεται το επίκεντρο τέτοιας επίθεσης».

Σύμφωνα με το παλάτι, ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε να δημοσιευθεί η ανακοίνωση, αν και ο ίδιος γνωρίζει πως είναι ασυνήθιστο να εκδίδεται μια ανακοίνωση τέτοιου είδους.

Η 35χρονη Μέγκαν Μαρκλ, είναι γνωστή λόγω του ρόλου της ως Ρέιτσελ Ζέιν στην τηλεοπτική σειρά «Suits» δεν έχει ανακοινώσει κάτι από την πλευρά της.

Το παλάτι, ακόμη, προσθέτει πως «αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι, είναι η ζωή της και η ζωή του».

Η μυστική ερωτική σχέση του πρίγκιπα με την ηθοποιό αποκαλύφθηκε πριν περίπου 10 ημέρες.

Δημοσίευμα του US Weekly, μάλιστα, θέλει την σχέση τους να είναι αρκετά σοβαρή με την ηθοποιό, να έχει γνωρίσει τον πρίγκιπα Κάρολο σε εκδήλωση.

Το περιοδικό ανέφερε πως η Μέγκαν κέρδισε τον Κάρολο, ο οποίος έδωσε την έγκρισή του.

«Πήγε καλά. Ολοι αγάπησαν την Μέγκαν».

Μάλιστα, το περιοδικό σημείωνε πως ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε στο Τορόντο και επισκέφτηκε το σπίτι της αγαπημένης του.


Πηγή